what is celebrex

Informacion mbi Imigracionin në Australi – Live në Australi

imigracionit forma falas për vizë australiane, vizë australiane të punës dhe shtetësinë australiane. shërbim falas konsultim dhe informacion në internet mbi emigracionin në Australi. Si për të marrë vizë australiane. Si për të gjetur avokatë të lirë të emigracionit në Australi. Emigracioni lajme, shërbimit të emigracionit në Australi. Si të aplikoni për vizë Australi. Se si disa aplikantët të marrin një vizë online falas.

Historikisht Australi i dha emigrantëve kalimin e lirë në Australi dhe tokë të lirë në Australi në pjesë të fshatit të madhe të Australisë. Edhe sot Australi jep pronarët e parë në shtëpi një grant të lirë. Edhe emigrantë të reja mund të marrin deri në 21000 $ paratë e lirë drejt një shtëpi të re. Qeveria Australiane ka njoftuar një nxitje për Grant Faqja e parë Pronarët. Ju tani mund të kërkoni 21.000 $ nga qeveria australiane në qoftë se ju të hyjë në një kontratë për të ndërtuar. Australia i bën këto një off pagesa prej $ 21,000 për blerësit e parë në shtëpi kohë që emigrantët kanë të drejtë plotësisht që të marrë.

ndihmë falas, avokati pa pagesë, ndihmë falas emigracionit, strehim pa pagesë, mbështetjen e qeverisë, ndihmë nga, qeveria ndihmë nga qeveria.
 
Sponzorim falas për migracionin për të formuar Australi aplikimit 40 – për sponsorët (249KB PDF file) Profesionistë dhe punëtorëve të tjerë të kualifikuar që kërkojnë punë ose biznes në Australi. Njerëzit lëvizin të përhershme në Australi ose të kthehen nga jashtë shtetit
Turistët, pushime pune, njerëzit tranzit, duke vizituar familjen apo miqtë, ose duke vizituar për biznes apo një ngjarje. Njerëzit duke studiuar ose që kërkojnë studim, trajnim, apo aftësitë e zhvillimit në Australi. agjentët e Arsimit dhe ofruesit e
Punëdhënësit që sponsori njerëz të aftë për të punuar në Australi.

migrimit të ndihmojë me informacion falas online ekspert në procesin e imigracionit, vende pune dhe viza. Gjej avokat emigracioni në Sydney Melbourne Adelaide Perth Brisbane Darvinit Hobart. avokatët e imigracionit, specialistët e emigracionit.

emigracionit konsulentët Australia, Australian agjent i migrimit të ligjshëm Ofruesit e shërbimeve të emigracionit Australi, Australian emigracionit, emigronte në Australi
avokatët e imigracionit, avokat emigracioni, emigracioni Sydney, ligji i imigracionit
Departamenti DIMA e imigracionit dhe nënshtetësisë ofron qasje në informacion në lidhje me
immi përshtatshmëri Free Australian vizave vlerësim Australiane e emigracionit të dhënat
dokumentacionit për qëndrim të përhershëm.

Ambasada Australiane, të aftë të vizave Australia, Australia vizave të punës, mbështetjen e azilit informacion, ndryshim të adresës, aplikimi shtetësinë, doganat e zbatimit, dokumentacioni për qëndrim të përhershëm, HSMP, kalkulator HSMP, vizë HSMP, viza HSMP, emigracionin Australie, këshilla emigracionin, këshilltar imigracionit, imigracionit dhe të punës konsultime leje dhe shërbimet, konsulence e emigracionit, konsulent emigracionit, format e emigracionit, grupi i emigracionit, konsulentët emigracionit imigracionit, ligji i imigracionit, të dhënat e emigracionit, të dhënat e emigracionit, statusi i emigrantit, mbështetjen e emigracionit, emigracionit në Australi, emigracionit në Australi, vizave imigracionit për Australia, qendra pune, qendra pune, qendra e punës, vizave martesa, martesë e vizave, të shkojë në, duke lëvizur në punësim, shërbimi, pa viza, format e aplikimet e vizave zyrtare e emigracionit, workpermit, lejen e punës, vizë pune Australi, vizë pune Australi, viza e punës këshilla.

                          Vizat, Emigracionit dhe Refugjatëve

Për njerëzit që duan të vizitojnë, të punojnë, studiojnë apo jetojnë në Australi. Përfshin detajet e Refugjatëve të Australisë dhe Humanitare Program. Përfshin informacion për punëdhënësit në lidhje me sponsorizimin njerëz të aftë për të punuar në Australi.
Shtetësi
Si të bëhet nënshtetas Australian, si dhe informacion mbi ngjarje të veçanta dhe të burimeve.
Menaxhimin e kufijve të Australisë
Inkurajimi i pajtueshmërisë, parandalimit të migracionit të paligjshëm, dhe menaxhimin e objekteve të paraburgimit.
Business Services
Shërbimet e informacionit për agjencitë dhe organizatat që punojnë me departamentin.
Lajme
Vendimi i Gjykatës së Lartë RSA – 11 nëntor 2010
Pika të shpalljes test – 11 nëntor 2010
Punësimit jashtë shtetit dhe gatuan chefs – 10 nëntor 2010
Inverbrackie dhe Northam Buletinet – 4 nëntor, 2010
Migracioni shtetit Planet informacion është tani në dispozicion – 3 nëntor, 2010
Forma e re 956 dhe 956A – 1 nëntor, 2010
Rezultatet e analizës së Anketa vazhdueshëm i Migrantëve të Australisë (CSAM) janë në dispozicion – 28 tetor 2010
Shërbimet Online Visitor viza 2011
Shiko të gjitha vizave online dhe shërbimet e shtetësisë
Popular Links
Komplimente dhe ankesat
kartës Klienti shërbimit
burimeve Perkthyer
Shërbimet e qeverisë Related
Të gjitha shërbimet në lidhje qeveritare
njerëzit e biznesit Departamentit tonë Sites Ministri Parlamentare Sekretari i
Accessibility

  
 Vizat gjithë Site & Living Emigracionit në Australi Shërbime Biznesi Menaxhimi Format Kufi Australisë dhe Broshurat Media Rreth të Departamentit në 2011.
  
Zgjidhni Australi zgjidhur në Australi Australian Vlerat Shpërndarja Ndihmë Ndihmë Një Ndryshme Australi me anglisht Shtetësia
 
Pse duhet të bëhet një qytetar? Aplikimi për qytetarët e shtetësisë Shtetësia e tanishme ceremonial për shtetësinë Media
 
Events & Ekspozitat Letra Fact për Redaktorët Media Enquiringly Shtyp Publikime redaksi Research, dhe Statistikë Stories Suksesi Rreth
Departamenti i
 
Palëve të interesuara për Fjalime ndërdikasterial Angazhimi Informacione & Prezantime Karriera Kontakti Ndihma Speciale festuar 65 vjetorin e ndërtimit të biznesit Kombit
Shërbimet
 
Agjentet APEC portë e biznesit të udhëtimit ofruesit e kartës së arsimit arsye humanitare të sistemit të menaxhimit ndërkombëtar rast koordinatori e rrjetit (iecn) com legjendë panel mjekët portë e policisë që punojnë me komunitetet e verifikimit të vizave të ndryshme portë të drejtën menaxhimin online
kufijve të Australisë
 
kufitare të paraburgimit të sigurisë shërbimet e pajtueshmërisë të na kontaktoni
 
Kërkimet e vizave kombëtare Numrat e telefonit zyrat e departamentit mjekët panel komplimente dhe ankesat vizat, emigracionit dhe refugjatëve
profesionistë dhe emigrantët e tjerë të kualifikuar
mundësitë e vizave pasqyrë se çfarë ka të re? ndryshimet e fundit në migrimin e përgjithshëm të kualifikuar
Në këtë faqe

Njoftimi * ministrit rreth testit të ri pikë – 11 nëntor 2010
* Planet Migracioni Shtetit – 3 nëntor, 2010
marrëveshjet * kalimtare për studentët ndërkombëtarë – 23 korrik, 2010
* Marrëveshjet Processing prioritare për Vizat e Përgjithshme Migrim Kualifikuar – 19 korrik, 2010
* New Lista e kualifikuar Profesioni (SOL) – 1 korrik, 2010
* Hyrje e Klasifikimit Australian dhe Zelanda e Re Standard të Profesioneve (ANZSCO) – 1 korrik, 2010
* Mbulimi dhe shuarjen e kërkesave të specifikuara GSM në det të hapur paraqitur para 1 shtator 2007 – 1 korrik, 2010
Ndryshimet * të shtetit nominuar dhe viza të sponsorizuar familjen GSM – 1 korrik, 2010
* Ndryshimi Migracionin (Visa mbulimi) Bill 2010
Ndryshimet * në kohën e ofrimit të dëshmive të aftësisë në gjuhën angleze
* Marrëveshjeve të reja administrative për të përmbushur kërkesat e shëndetit kur ju e bëni kërkesën tuaj onshore GSM – 22 mars, 2010
Njoftimi * ministrit për vizat GSM – 8 shkurt, 2010
* 1 janar 2010 ndryshim legjislativ – përshtatshëm aftësitë e vlerësimit si një kërkesë e vlefshmërisë për viza të caktuara GSM onshore

Njoftimi ministrit rreth testit të ri pikë – 11 nëntor 2010
Më 11 nëntor 2010, Ministri i Emigracionit dhe Nënshtetësisë, Chris Bowen Hon deputet, shpalli synimin e qeverisë për të zbatuar një pikë të re test aplikuar për disa aplikime të aftë migrimit e bëra në ose pas 1 korrikut 2011. Pika të testit nuk do të zbatohet për kërkesat e pambaruar depozituar para 1 korrik 2011.

Ri pikat test nuk do të ndryshojë masat e bujare kalimtare në vend deri më 31 dhjetor 2012 për studentët e ish-ndërkombëtare.
Shih:
Fact Sheet në pika të Test (skedë PDF 76KB)
Fakte mbi re pikat Test (skedë PDF 85KB)

Migracionit Planet e Shtetit – 3 nëntor, 2010
Planet e shtetit Migracionit janë duke u futur për çdo shtet dhe territor gjatë muajve të ardhshëm në 2010.

Planet do të sigurojë shtetin dhe territorin e qeverive me fleksibilitet në kuadër të Programit të Migracionit për të adresuar mungesat e veçanta aftësi dhe nevojat e tregut lokal të punës, si çdo marrëveshje do të jenë të përshtatura për kërkesat individuale të çdo juridiksioni.
Shih:
Migrimit të Shtetit Planet
Shtet Migrim Planet Fact Sheet (107KB PDF file)
Shtet Migrim Planet Pyetje të Bëra Shpesh (70KB PDF file)

marrëveshjet kalimtare për studentët ndërkombëtarë – 23 korrik, 2010
Ndryshimet në listën kualifikuar Profesioni përfshijnë marrëveshje kalimtare e cila bujare janë zgjeruar për të tanishëm dhe ish-mbajtësit e vizave studentore.
Shih: Marrëveshjet kalimtare për Studentët ndërkombëtar

Processing Marrëveshjet prioritare për Vizat e Përgjithshme Migrim Kualifikuar – 19 korrik, 2010
Ministri i Emigracionit dhe Nënshtetësisë, senatori Chris Evans, ka vendosur marrëveshjeve të reja të përpunimit prioritet për viza të caktuara migrimit të kualifikuar.
Shih: Përditësuar prioritet Processing Marrëveshjet për përparësi Processing Marrëveshjet për të Përgjithshëm Vizat e kualifikuar Migracionit – 19 korrik, 2010

Lista Profesioni i ri të kualifikuar (SOL) – 1 korrik, 2010
Re SOL hyri në fuqi më 1 korrik 2010.
Shih:
Lista e re e Profesioneve – kualifikuar Lista Profesioni (SOL) (101KB PDF file)
Frequently Asked Questions – Si do të preken nga futja e një Lista e ri Profesionet kualifikuar? (87KB PDF file)
Mundësitë e zgjedhjes për njerëzit që nuk mund të jenë të ligjshëm për migracionin e pavarur (PDF file 71KB)

Hyrje Klasifikimi Australian dhe Zelanda e Re Standard të Profesioneve (ANZSCO) – 1 korrik, 2010
ANZSCO është një sistem klasifikimi që ofron për mbledhjen e standardizuar, analiza, dhe shpërndarjen e të dhënave të pushtimit. Nga 1 korrik 2010 ANZSCO do të zëvendësojë Australian Klasifikimi i Standarteve të Profesioneve (ASCO) përdoren aktualisht nga departamenti.
Shih: Si do të preken nga futja e Australisë dhe Zelandës së Re Standard Klasifikimi i Profesioneve (ANZSCO) (90KB PDF file)

Mbulimi dhe shuarjen e kërkesave të specifikuara GSM në det të hapur paraqitur para 1 shtator 2007 – 1 korrik, 2010
Më 8 shkurt 2010, Ministri i Emigracionit dhe Nënshtetësisë, senatori Chris Evans, bëri të ditur se aplikimet për vizë në det të hapur të caktuara migrimit të kualifikuar të bëra para 1 shtator 2007 do të jetë e mbuluar dhe të pushuar. Ministri ka vendosur tani numri maksimal i vizave që mund të jepet për klasat e vizave të specifikuara në vitin 2009-10 financiar. Si kapak tani është arritur, aplikimet i nënshtrohen vendimit mbulimi kanë pushuar së ekzistuari. Si pjesë e këtij procesi përkatës Visa 2011Application Ngarkesa (s) do të kthehet aplikantit.
Shih: Visa Application Ngarkesa pagimin (76KB PDF file)

Ndryshimet në gjendjen e nominuar dhe viza të sponsorizuar familjen GSM – 1 korrik, 2010
Nga 1 korriku 2010, kandidatët për aplikime të caktuara GSM do të jetë e nevojshme për të treguar se ata kanë qenë të emëruar nga një agjenci shtetërore ose territorin e qeverisë ose të sponsorizuar nga një i afërm të drejtë të aplikojnë. Këto ndryshime kanë të bëjnë me subclasses vijim të vizave:

* Kualifikuar – Sponsored (Migrantë) Viza (Subclass 176)
* Kualifikuar – Sponsored (Qëndrimi) Viza (Subclass 886)
* Kualifikuar – Rajonal Sponsored (të përkohshëm) Viza (Subclass 475)
* Kualifikuar – Rajonal Sponsored (përkohshme) e vizave (nënklasa 487)
Për të paraqitur një kërkesë të vlefshme, aplikantët duhet të paraqesin kërkesën e tyre për vizë formën e parë. Shteti propozimin ose agjenci qeveritare ose territorin e sponsorizuar të afërm të drejtë duhet pastaj të plotë nominimin e lidhur apo formë sponsorizimi duke përdorur numrin TRN jepen aplikantit për vizë kur paraqitjes aplikimit për vizë. Shteti propozimin ose agjenci qeveritare ose të afërm territorin sponsorizon duhet dorëzoni formularin brenda 28 ditëve, për të treguar se aplikanti është i emëruar ose të sponsorizuar.

Amendamenti Migracionin (Visa mbulimi) Bill 2010
Më 26 maj 2010, Amendamenti i Migracionit (Visa mbulimi) Bill 2010 (‘Bill’) u prezantua në parlament dhe u referuar Ligjore dhe Kushtetuese të Senatit Komisioni për Çështjet për raportin dhe hetim.

Bill nuk u miratua kur Parlamenti ishte prorogued për zgjedhjet dhe, si rezultat, ajo skaduar më e premte 19 korrik 2010. Për shkak të kësaj, Komiteti ka vendosur që të mos vazhdojë hetimin e tij në Bill. Kjo është për Qeverinë në hyrje të vendosë nëse Bill do të ri-futur në Parlamentin e ri pas zgjedhjeve. Nëse Bill është ri-futur në Parlamentin e ri, Senati mund përsëri ta referojë atë në Komitetin për hetim.

Ndryshimet në kohën e ofrimit të dëshmive të aftësisë në gjuhën angleze
Ka kushte të reja për sigurimin e provave për aftësinë e gjuhës angleze. Aplikantët për subclasses GSM në vijim deri në kohën e vendimit për të dhënë dëshmi të aftësisë së tyre të gjuhës angleze.

* Kualifikuar – Independent (Qëndrimi) e vizave (nënklasa 885)
* Kualifikuar – Sponsored (Qëndrimi) e vizave (nënklasa 886)
* Kualifikuar – Independent (Migrantë) e vizave (nënklasa 175)
* Kualifikuar – Sponsored (Migrantë) e vizave (nënklasa 176)
* Kualifikuar – Përkohshme (rajonale Sponsored) e vizave (nënklasa 475)
* Kualifikuar – përkohshme (të njohura diplomuar) e vizave (nënklasa 476)
* Kualifikuar – Përkohshme (diplomuar) e vizave (nënklasa 485)
* Kualifikuar – Përkohshme (rajonale Sponsored) e vizave (nënklasa 487).
Aplikantët nuk duhet të vonojë në sigurimin e dëshmive të tyre të aftësisë në gjuhën angleze. Departamenti i nuk do të vonojë përfundimin aplikimet ku rezultatet testin e gjuhës angleze nuk kanë qenë të siguruar në kohën e aplikimit. Aplikantët do të ketë 28 ditë nga data e aplikimit për të siguruar rezultatet e tyre të gjuhës angleze në qoftë se ata nuk u japin atyre në kohën e aplikimit. Në këtë moment në kohë, në qoftë se prova nuk është siguruar kërkesa do të refuzohet.

marrëveshje të reja administrative për të përmbushur kërkesat e shëndetit kur ju e bëni kërkesën tuaj onshore GSM – 22 mars, 2010
Aplikantët për vizë onshore Përgjithshëm Kualifikuar Migracionit (GSM) duhet të tregojë dëshmi në kohën që ata të bëjnë kërkesë e tyre, se ata kanë bërë marrëveshje për të nënshtrohet kontrollit mjekësor.

Nga data 22 mars 2010, aplikantët për vizë GSM onshore nevojë vetëm të marrë një numër reference nga Medibank Solutions Shëndetësisë për të plotësuar kohën e shëndetit kërkesë aplikimit. Aplikantët duhet të telefonit Medibank Shëndeti Zgjidhje dhe thonë se ata janë duke aplikuar për një vizë GSM dhe të kërkojnë një numër reference. Ky numri i referencës duhet pastaj të jepen si dëshmi si pjesë e re e aplikimit të tyre.
Shënim: Aplikantët duhet të sigurojnë që ata të mbajë një kopje të këtij numër reference.

Aplikantët do të kërkohet që të ndërmarrin një ekzaminim mjekësor nga oficer të tyre rast në një datë të mëvonshme.

Aplikantët që kanë aplikuar tashmë për GSM dhe kanë bërë ose një rezervim për një ekzaminim mjekësor apo ndërmarrë shqyrtimin e tyre mjekësore, nuk kanë nevojë për të marrë një numër reference.

Njoftimi i Ministrit për vizat GSM – 8 shkurt, 2010
Më 8 shkurt 2010, Ministri i Emigracionit dhe Nënshtetësisë, senatori Chris Evans, njoftoi këto ndryshime në programin e kualifikuar të Përgjithshëm Migracionit:

* Rezultatet e një shqyrtimi të Profesioneve Migracionit në Demand Lista (MODL)
* Zëvendësimin e tanishme Lista Profesioni Kualifikuar (SOL) në gjysmën e dytë të 2010
* Viza në det të hapur GSM bërë para 1 shtator 2007 do të jetë e mbuluar dhe të pushuar
* Masat prioritare të përpunimit
aftësitë e kërkesat * vlerësimit për aplikantët GSM emërimit të një profesion tregtar.
Më shumë informacion është i vlefshëm në faqen e internetit e departamentit.
Shih:
Ndryshimet në Programin e kualifikuar të Përgjithshëm Migracionit (440KB PDF file)
Rezultatet e Profesioni Migracionit në Demand Lista Review – Pyetje të Bëra Shpesh (461KB PDF file)
Onshore Studentët ndërkombëtar (530KB PDF file)
Ndryshimet në det të hapur i Përgjithshëm kualifikuar Migracionit Received Visa Aplikime Para 1 Shtator 2007 (PDF file 66KB)
Ndryshimet e tanishme Lista e Kualifikuar Profesioni (451KB PDF file)
Revokimi i Kritik Lista Skills (405KB PDF file)
Përgjithshme të kualifikuar Migracionit (GSM) Pikat Test Review (464KB PDF file)
Ndryshimet në Kërkesat për Aplikantët Aftësi Vlerësimi GSM Nominues një profesion të Tregtisë (323KB PDF file)

Jan 1, 2010 ndryshim legjislativ – përshtatshëm aftësi vlerësimi si një kërkesë e vlefshmërisë për viza onshore GSM
Para 1 janar 2010, aplikantët që aplikojnë për migrimin e përhershëm të bazuar në një nga onshore Përgjithshëm Kualifikuar Migracionit (GSM) subclasses vizave ishin të nevojshme, në kohën e aplikimit, të ofrojë dëshmi se ata kishin aplikuar për një vlerësim të aftësive nga autoriteti përkatës vlerësimin. Në kohën e vendimit, një vlerësim të përshtatshëm aftësitë ishte e nevojshme.

Nga 1 janari 2010, aplikantët që aplikojnë për një nga subclasses onshore vizave pas GSM janë të nevojshme për të kanë marrë një vlerësim të aftësive të përshtatshme para se të aplikoni për migracionin në mënyrë që aplikimi të jetë e vlefshme dhe vlerësohet nga ana e departamenti për një vendim:

* Kualifikuar – Independent (Migrantë) Viza (Subclass 885)
* Kualifikuar – Sponsored (Migrantë) Viza (Subclass 886)
* Kualifikuar – Rajonal Sponsored (Migrantë) Viza (Subclass 487)
Më shumë informacion është në dispozicion online.
Shih: Aftësi Vlerësimi Criterion si një Kërkesat Vlefshmëria nga 1 Janari 2010 për Onshore GSM Viza (49KB PDF file)

Informacion mbi Imigracionin në Australi – Live në Australi | 2010 | Home | Comments (0)

Leave a Reply

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.