what is celebrex

Australien glæder Millioner af indvandrere

I løbet af de sidste 15 år australske indvandring er vokset betydeligt indbydende millioner af indvandrere via arbejde visa og familie sponsoreret visa. Fra bare 30.000 mennesker flytter til Australien i 1992-93, har tallet sprang 177.600 i 2006-07. Australien er et af de mest attraktive destinationer for faglærte arbejdere og familier rundt om i verden i dag i 2010 og 2011.

Der findes flere forskellige kategorier af australske visum, hvoraf de fleste vedrører arbejder, studerer eller slutter sig til familien i Australien.

Australske indvandring embedsmænd har opretholdt australske visum tal på 115.000 for 2008-09, primært fordi landet har formået at undgå de værste af recessionen, og indvandring er lykkedes at et højt niveau.

I 2004-05 periode, udvandrede i alt 123.424 mennesker til Australien. 54.804 kom fra Asien, 21.131 fra det australske kontinent regioner, 18.800 fra Storbritannien og 17.736 fra Afrika.

Samlet UK har bidraget mest faglærte med en anslået 1.100 tusind hævder at være født i Storbritannien sammenlignet med kun 57.338 irsk.

Forskning ved Institut for indvandring og medborgerskab (DIC) har opdaget det store antal kvalificerede indvandrere, der flytter til Australien med højere uddannelsesniveauer har rejst beskæftigelsesniveauet for australiere, der ikke er så relativt dygtige.

I maj 2008 sagde den daværende australske Immigration minister, Chris Evans, at han ønskede “en større omlægning af vandrende programmet til at øge antallet, fremme ufaglærte såvel som faglærte australske visumansøgere«, hvilket gør Australien indvandring det mest liberale og velholdt systemer i verden, og kopieret af vestlige lande.

Samlet set har den australske økonomi lykkedes at undgå recession. I de første tre måneder af 2009, faktisk er økonomien vokset med 0,4% gennem øget eksport og forbrug, hvilket fik statsministeren til at erklære landet »den eneste avanceret økonomi ikke er i recession”.

Den australske regering har indført en række af multi-milliard dollar incitamenter, herunder udgifter til infrastruktur og kontantudbetalinger til de fleste australiere til at løfte privatforbruget og det ser ud til at virke.

Australien gør også en off betalinger på $ 21,000 til første gang hjemme købere som indvandrerne er fuldt berettiget til.

Australien Visum
Australien Immigration
Australien visum hurtig guide
Australske Immigration
Flyt til Australien
Arbejde i Australien
Study in Australia
Australien indvandring
Stat / Område Visum
Faglært Sponsorerede Visa – Stat / Territory Sponsorering
Stat / Område Sponsorerede Business
Stat / Område Sponsorerede Executive
Stat / Område Sponsorerede Investor
Beskæftigelse Visum
Working Holiday Visa
Australien 457 Visa
Dygtige Uafhængige Visa
Dygtige Regional Sponsorerede
Arbejdsgiver Nominering Scheme
Investor Visa
Business Ejer
Business Talent
Senior Executive
Distinguished Talent Visa
Australien Investor Pensionering
Kritisk Skills List
ENS Liste
Dygtige Beskæftigelse Liste
Undersøgelse Visum
Student Visa
Familie Visum
Faglært Sponsorerede Visa – Familie Sponsorering
Medvirkende Forældre Visa
Sidste Relativ
Kommende Ægteskab
Australien De Facto
Ægtefælle Visa
Barn Visa
Statsborgerskab Visa
Australsk statsborgerskab
Regioner
Australian Capital Territory
New South Wales
Northern Territory
Western Australia
South Australia
Queensland
Tasmanien
Victoria
Andre
Uddannelse
Business
Sundhedsydelser
Boliger
Skat

Flytning til Australien – Før du forlader
* Finansielle anliggender
* Rejseplaner
* Vigtige dokumenter
* Told
Der er opgaver at gøre, før du forlader dit land for at sikre, at dine ankomst i Australien er så glat som muligt.

Finansielle spørgsmål
Kontroller, at du udfylder alle finansielle, skattemæssige og juridiske spørgsmål, der påvirker dig og din familie. Du skal muligvis oprette bankkonti, der opererer fra både din gamle og nye land.

Rejseplaner
Gør alle dine rejseplaner, finde ud af kontaktoplysninger til pårørende, sponsorer og venner i Australien, og informere dem om din rejseplan, forlade din nye kontaktoplysninger med venner og familie, inden du rejser.

Vigtige dokumenter
Du skal bruge nogle dokumenter en masse, når du først ankommer. Disse omfatter de originale fødsel, ægteskab, medicinske og beskæftigelsesforløb. Du kan bringe skolen rapporter for børn og dit universitet eller fagblade. Du skal bruge dit pas til rejser.

Told
Hvis du planlægger at bringe elektriske artikler med dig, skal du kontrollere, at de opfylder australske standarder. Hvis du planlægger at bringe personlige ejendele og husholdningsartikler med dig, skal du kontrollere, at de opfylder brugerdefinerede love i Australien. Vi tillader ikke de fleste dyre-og plantemateriale og det land, du forlader kan stoppe eksport af religiøse og kulturelle elementer. Det land, du forlader kan begrænse den kontante du tager ud. Du skal også erklære store summer af udenlandske valuta i tolden, når du ankommer.

Information til Sponsorer af indvandrere
Denne side beskriver den rolle, som en sponsor og beskriver nogle af de opgaver, en sponsor har. Sponsorer er enige om at yde støtte til den vandrende, der sponsoreres i deres første to år i Australien. Denne hjælp er at gøre det lettere for den vandrende bundfælde sig.

Sponsors ansvar
Som en sponsor du tilmelder en aftale om at stille lokaler og finansiel bistand til at opfylde din pårørendes stue behov for de første 2 år. Dette omfatter finansiel og anden støtte såsom børnepasning for at aktivere din forhold til at deltage engelske klasser. Ved at underskrive sponsorering du også enige om at give oplysninger og råd til at hjælpe din relative bosætte sig i Australien. Dette bør omfatte oplysninger om beskæftigelsen.

Sponsorer skal tale med deres pårørende om leveomkostningerne i Australien og arbejde ud, hvor meget hjælpe deres pårørende kan have behov for. Sponsorer skal tænke over deres vilje og evne til at yde denne støtte før sponsorering.
 
Indvandring kontorer oversøiske
Australske Immigration kontorer
Form 40 – Sponsorat for migration til Australien ansøgningsskema for sponsorer (249KB PDF-fil) Gratis australske visum Belånbarhedsvurderingen
Første Home Owners Free Grant – Få op til 21 tusind dollars gratis penge til din nye bolig. Den australske regering har bebudet en saltvandsindsprøjtning til den første Home Owners Grant. Du kan nu kræve 21 tusind dollars fra den australske regering, hvis du indgår en kontrakt om opførelse. gratis hjælp, gratis advokat, fri indvandring for hjælp, fri bolig, offentlige hjælp, offentlig støtte, støtte fra regeringen, fri passagerer, fri passage.
 gratis juridisk tjenesteydere.
Fagfolk og andre faglærte arbejdere, der søger arbejde eller forretning i Australien
Folk flytter permanent til Australien eller vender hjem fra udlandet
Turister, der arbejder ferie, folk i transit, besøge familie eller venner, eller besøger for erhvervslivet eller en begivenhed
Folk studerer eller søger studie, uddannelse eller kompetenceudvikling i Australien
Uddannelse agenter og leverandører
Arbejdsgivere, der sponsor dygtige folk til at arbejde i Australien
Australiens Flygtninge-og humanitære programmer
Nyt i visa, indvandring og flygtninge

To (2) års ventetid for Social Security
Nye indvandrere har en to-årig karensperiode, før de kan få de fleste sociale ydelser gennem Centrelink. Centrelink er det statslige organ er ansvarlig for indkomststøtte betalinger. Disse betalinger omfatter arbejdsløshed betalinger, sygedagpenge, Austudy indkomststøttebetalingerne for studerende og en række andre betalinger.

Det er vigtigt, at du forstår, at indvandrere forventes at forsørge sig selv og deres nærmeste familiemedlemmer fra deres egne midler og fra den støtte, de modtager fra sponsorer.
Se:
Nyankomne Resident venter Periode
Velkommen til Centrelink

Detaljerede oplysninger til indvandrere
Yderligere oplysninger kan fås ved at åbne on-line “Begyndelse et liv i Australien« hæfter.
Se: Begyndelsen et liv i Australien Brochurer

Potentielle migranter – Spørgsmål til at overveje
Der er mange spørgsmål, du bør overveje, før du anvender til at migrere. Det er vigtigt, at du tænker på hvordan du vil sørge for dig selv og din familie i mindst dine to første år i Australien.

Formular 994i, “Afregning oplysninger for indvandrere til Australien ‘indeholder oplysninger om følgende emner:

* Leveomkostninger i Australien
* Lægeudgifter
* Beskæftigelsen i Australien
* Sprog uddannelse
* To-årig karensperiode for sociale ydelser
* Hjælp til familier med børn
Se: Form 994i – Afregning oplysninger for indvandrere til Australien

The Country
Australien er en naturlig eventyrland af smukke strande, krystal blåt vand, fantastiske gamle klippeformationer og uberørte regnskove.

Australien er den sjette største land i verden, og har den laveste befolkningstæthed pr kvadratkilometer

Australien har 16 World Heritage opført ejendomme med sin historiske townships, travle byer, levende landskaber og eksotisk flora og fauna alt sammen til sin unikke appel.

Meget af Australiens eksotiske flora og fauna ikke kan findes andre steder i verden, og den livsstil er en second to none.

Kultur og skikke
Kultur og skikke består af en rig mosaik af nationaliteter, herunder traditioner, legender, myter og folklore. De indfødte ‘Dream tid’ danner base af titusinder af år af åndelig aboriginal kunst og kultur.

Sprog
I Australien over 200 forskellige sprog og dialekter tales, herunder 45 indfødte sprog. De mest almindeligt talte sprog (andet end engelsk) er italienske, græske, kantonesisk, arabisk, vietnamesisk og mandarin.

Stater og territorier
Australien består af seks delstater og to territorier. For at finde ud af mere om hver stat og territorium, skal du bruge nedenstående kort:

 

New South Wales (NSW)
Victoria (VIC)
Queensland (QLD)
Western Australia (WA)
South Australia (SA)
Tasmanien (TAS)
Northern Territory (NT)
Australian Capital Territory (ACT)

For mere information om Australien
Oversigt
Vælg Australien
Om Australien Livet i Regional Australien mange kulturer potentielle migranter flytte til Australien visa og indvandring Settle i Australien
Bosætte sig i Australien Seværdigheder første Begyndelse et liv i Australien Hvor kan jeg finde hjælp? Hverdagen
Australsk statsborgerskab
Australske Værdier
Værdier Erklæring Livet i Australien bog Spørgsmål og svar
Levering af bistanden
Regeringen Programmer Frivillige Forlig Grants Program IHSS Service Providers kompliceret sag Support (CSS) Service mangfoldighed og social samhørighed Program Forlig Reporting Facility AMEP Review diskussionsoplæg Media Cent generobrede initiativet
En Diverse Australien
Programmer og Publikationer Whole-of-regerings tilgang Kalender for kulturelle og religiøse Datoer
Hjælp med Engelsk
Oversættelse og tolkning (TIS) National hjælpe med oversættelser Lær engelsk National Tolk Symbol Online Services besøgsvisa
Student visa
Resident Retur visum
Kontrollere status af dine online indgivet ansøgning
Check Arbejde eller Visa Rettigheder (Vevo)
Se alle online visum og statsborgerskab tjenester
Populære Links
Komplimenter og klager
Kundeservice charter
Oversat ressourcer
Bogmærke denne side
Udskriv side
mennesker, vores forretning tjenestegrene Statssekretær
Tilgængelighed

Hele Site visa og indvandring Bor i Australien Business Services Administration Australiens Grænser Formularer og Hæfter Media Om instituttet Kontakt os Unionsborgerskab Spring til indhold Home
Visum, Indvandrere
og Flygtninge

Arbejdstagere Indvandrere Besøgende Studerende Arbejdsgivere Flygtninge Programmer, Formularer og Brochurer Find et Visa Migration Svig Living
i Australien
Vælg Australien Settle i Australien Australian Values levering af bistanden et mangfoldigt Danmark Hjælp med engelske borgerskab
Hvorfor skulle jeg blive en borger? Der ansøger om statsborgerskab Nuværende borgerne Unionsborgerskab højtidelige om statsborgerskab Medier
Arrangementer og udstillinger Fact Sheets Indvandrere TV Breve til redaktørerne Medieforespørgsler Medier Udgivelser Newsroom Publikationer, forskning og statistik S Succeshistorier Om
Afdeling
Om Medier Intern Information Stakeholder Engagement Taler og præsentationer Karriere særlig bistand fejre 65 års Nation Building Business
Tjenester
Agenter Gateway APEC Business Travel Card uddannelsesudbydere Humanitær Deltagere Management System International Event Koordinator Network (IECN) FORKLARING com sygekasselæger Gateway Politi Arbejde med forskelligartede samfund Gateway Visa Retten Kontrol Online adm.
Australiens Grænser
Border Security Frihedsberøvelse Services Compliance
Visa Forespørgsler Nationale Telefonnumre afdelingskontorer Panel Læger komplimenter og klager adm. Australiens Grænser
Border Security
Information om strategier til sikring Australiens grænser, adgangskrav for at rejse til Australien, og hvordan afdelingen forhindrer ulovlig indrejse i Australien.
Om Border Security
Det arbejde, der gøres for at sikre, at folk har tilladelse til at rejse på tværs af Australiens grænser og til at forhindre eller forebygge dem, der forsøger at komme ind Australien ulovligt.
Air Travel
Oplysninger om adgangskrav for passagerer, flyselskaber og flypersonale, der ankommer med fly.
Sea Travel
Oplysninger om adgangskrav til skibsindustrien, passagerer og skibsfart.
Rejser til Australien
Generelle oplysninger, dokumenter og formularer for passagerer og besætning forsøger at komme ind eller transit gennem Australien.
Ulovlig indrejse Forebyggelse
Menneskesmugling, folk uautoriseret for ankomst i Australien og netværk i stedet at forhindre ulovlig indrejse.
Overvågning People Movement
Systemer til at advare folk bevægelse, passager ankomster eller afgange på tværs Australiens grænser. Teknologi, der anvendes til personlig identifikation databehandling og identitet afsløring af svig.
Besøgsvisa
Student visa
Resident Retur visum
Kontrollere status af dine online indgivet ansøgning
Check Arbejde eller Visa Rettigheder (Vevo)
Agenter Gateway Unionsborgerskab ceremonier Borgerrettigheder Berettigelsen Borgerrettigheder Ressourcer Find et Visa Immigration Forms Learning English (AMEP) FORKLARING com Visa Gebyrer
Attorney General’s Department australske Customs and Border Protection Service Australian Quarantine and Inspection Service australske Beskatning Office Centrelink Institut for Uddannelse, beskæftigelse og arbejdspladsen relationer Udenrigsministeriet og handelsminister Medicare Australien kontor Migration Agents Registration Authority (MARA) Pas Study in Australia
Visa Forespørgsler Nationale Telefonnumre afdelingskontorer Panel Læger komplimenter og klager
Oplysninger til at hjælpe dig med at finde den rigtige australske visum.
Information til at hjælpe dig med at lære om at bosætte sig i Australien, lære engelsk og Australien mangfoldighed og værdier.
Information til at hjælpe dig ansøge om australsk statsborgerskab.

Australien glæder Millioner af indvandrere | 2010 | Home | Comments (0)

Leave a Reply

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.