پناهندگی در ایالات متحده آمریکا

مهم! اغلب دادستان کل را کاهش متقاضی به گسترش حمایت از پناهندگی اگر او تا مورد آزار قرار گرفته یا circumvented مراحل قانونی برای ورود به ایالات متحده و ساخت تقاضای پناهندگی.

ایالات متحده افتخارات حق پناهندگی افراد به عنوان قانون بین المللی و فدرال مشخص شده است. تعداد مشخصی از پناهندگان قانونی تعریف شده است ، که برای پناهندگی یا خارج از کشور و یا پس از ورود به ایالات متحده درخواست پذیرفته میشود. پناهندگان در مورد نوشتن یک دهم از کل مهاجرت سالانه به ایالات متحده آمریکا. از آنجا که جنگ جهانی دوم ، بیشتر پناهندگان به خانه در ایالات متحده بیش از هر کشور دیگری در بر داشت. بیش از دو میلیون پناهنده را در ایالات متحده از سال 1980 وارد شده اند.

ایالات متحده موظف است به رسمیت شناختن ادعای معتبر برای پناهندگی بر اساس کنوانسیون 1951 در وضع پناهندگان و پروتکل 1967 آن است. p2go.com پناهنده کسی است که در خارج از کشور خود را از ملیت ، تابعیت یا محل اقامت همیشگی است بی وطن ، که به علت ترس از آزار و اذیت در حساب از زمین محافظت می شود ، نمی تواند یا تمایلی به سود خود را از حمایت از دولت . زمینه های حفاظت شده عبارتند از :

1) مسابقه
2) ملیت
3) دین
4) عقاید سیاسی
5) فعالان حقوق بشر
6) افراد محروم از اعتبار حرفه ای خود را
7) عضویت در گروه خاص اجتماعی

امضا کنندگان به این توافقات هستند بیشتر موظف به بازگشت نیست و یا پناهندگان refoul به جایی که آنها را اذیت و آزار روبرو هستند.

اداره فدرال امور پناهندگان است توسط اداره جمعیت ، پناهندگان و مهاجرت (PRM) از وزارت امور خارجه آمریکا منجر شد ، کار با ORR در HHS. تقاضای پناهندگی عمدتا از مسئولیت شهروندی و مهاجرت ایالات متحده خدمات (USCIS) از وزارت امنیت داخلی (درهم).

اکثر برنامه های کاربردی برای اسکان مجدد به ایالات متحده آمریکا در کشورهای خارجی به سفارتخانه های ایالات متحده ساخته شده و توسط وزارت امور خارجه مورد بررسی. وضعیت پناهندگان است به طور معمول در حال حاضر توسط سازمان ملل متحد کمیساریای عالی پناهندگان بررسی و به رسمیت شناخته شده توسط کشور میزبان. برای این پناهندگان ، منظور آمریکا ترجیح داده از راه حل ها :
(1) بازگشت به میهن از پناهندگان به کشور خود را از مبدا ،
(2) ادغام پناهندگان به کشور خود را از پناهندگی
(3) اسکان مجدد به کشور ثالث ، از جمله ایالات متحده ، هنگامی که دو گزینه قابل دوام نیست.

ایالات متحده در اولویت برنامه های معتبر برای اسکان مجدد در سه سطح.

اولویت اول یک متشکل از افراد مواجه نگرانی های امنیتی فوتی و فوری از پناهندگی در کشورهای اول ؛ افراد نیازمند به حمایت قانونی به دلیل خطر refoulement ؛ کسانی که در معرض خطر به دلیل تهدید به حمله مسلحانه در منطقه ای که آنها در آن قرار دارد ، یا افرادی که که آزار و اذیت های اخیر به دلیل فعالیت های سیاسی خود را ، مذهبی ، و حقوق بشر با تجربه (زندانیان عقیدتی) ؛ زنان در معرض خطر ؛ قربانیان شکنجه و خشونت ، جسمانی و یا ذهنی افراد معلول ؛ نفر در نیاز فوری به درمان پزشکی در دسترس نیست پناهندگی کشور اولین و افراد دیگر برای آنها راه حل های با دوام هستند و امکان پذیر نیست که وضعیت در محل پناهندگی کند رضایت بخش در دراز مدت راه حل موجود نیست. کمیساریای عالی پناهندگان هندبوک اسکان

دوم است. اولویت دو گروه از سوی دولت آمریکا به عنوان نگرانی های خاص تعیین شده تشکیل شده است. اولویت دو گروه عبارت بودند از :

یهودیان ، مسیحیان پروتستان ، کاتولیک و اوکراینی و فعالان مذهبی ارتدوکس. اعضای اقلیت های مذهبی تحت آزار و اذیت ، زندانی سیاسی سابق ، بیگاری conscripts ، افراد در معرض رفتار خشن و یا به صورت نامتناسبی تبعیض آمیز ناشی از درک واقعی آنها و یا اعتقادات سیاسی یا مذهبی و یا فعالیت ها ، و افرادی که تجربه کرده اند و یا آسیب به خاطر ترس از خانواده رابطه خود را اجتماعی و یا به کسی که می افتد تحت یکی از مقوله های قبلی
از ویتنام : موارد باقی مانده فعال واجد شرایط زیر سابق برنامه خروج منظم (ODP) و اسکان مجدد عودت کننده گان فرصت برای ویتنامی (ROVR) برنامه ؛ افرادی که ، از طریق هیچ تقصیر از خود بودند ، قادر به دسترسی به برنامه ODP قبل از تاریخ قطع شده است ؛ و شهروندان Amerasian ، که به عنوان پذیرش پناهنده شمارش
افرادی که فرار کرده اند و برمه که در اردوگاه های پناهندگان نه همراه تایلندی / مرز برمه و ثبت نام که توسط کمیساریای عالی پناهندگان به عنوان نیاز به اسکان مجدد شناسایی
کاربران ایرانی از اقلیت های مذهبی خاص
سودان دارفور زندگی در اردوگاه پناهندگان در استانداری الانبار در عراق خواهد بود واجد شرایط برای پردازش اگر مکان مناسب را می توان شناسایی

سوم. سه اولویت است این سایت متعلق به الحاق به خانواده ، که در آن پناهنده در خارج از کشور با اعضای خانواده در ایالات متحده آمریکا که همچنین دارای وضعیت پناهنده پیوست. ملیتها واجد شرایط اولویت سه آنها عبارت بودند از : افغانستان ، برمه ، بروندی ، کلمبیا ، کنگو (برازاویل) ، کوبا ، جمهوری دموکراتیک خلق کره (کره شمالی) ، جمهوری دموکراتیک کنگو ، اریتره ، اتیوپی ، هائیتی ، ایران ، عراق ، رواندا ، سومالی ، سودان و ازبکستان.

فرایند برنامه در ایالات متحده

تعداد کمی از برنامه ها توسط افرادی که در حال حاضر وارد ایالات متحده ساخته شده است. این در مورد اینکه آیا در تعریف ایالات متحده پناهنده ملاقات کنند و بر روی انواع دیگر معیارهای قانونی (از جمله تعدادی از میله های زندان که پناهنده در غیر این صورت واجد شرایط از دریافت حفاظت جلوگیری) در نظر گرفته. دو راه برای درخواست پناهندگی وجود دارد در حالی که در ایالات متحده :

اگر پناهجو شده است در جلسات قبل از حذف قاضی مهاجرت با دفتر اجرایی برای مهاجرت را نقد کنید ، که بخشی از وزارت دادگستری قرار می گیرد ، فرد ممکن است برای پناهندگی با قاضی مهاجرت اعمال می شود. چه که چگونه که چرا رایگان از وب سایت رسمی p2go.com 2011. اگر پناهجو در داخل ایالات متحده است و در روند حذف نشده است قرار می گیرد ، او ممکن است برنامه با تابعیت ایالات متحده و خدمات مهاجرت ، پرونده بدون در نظر گرفتن جایگاه قانونی خود را در ایالات متحده است. با این حال ، اگر پناهجو در وضعیت مهاجرت معتبر نیست و نشانی از USCIS درخواست پناهندگی اجازه نمیدهد ، USCIS می تواند متقاضی در روند حذف ، در آن صورت قضاوت خواهد کرد درخواست از نو مد نظر قرار گیرد. قاضی مهاجرت نیز ممکن است متقاضی برای امداد رسانی در نظر است که دفتر پناهندگی ندارد صلاحیت این دادگاه ها به کمک مالی ، از جمله امتناع از حذف و حفاظت بر اساس کنوانسیون ضد شکنجه ،. متقاضی پناهندگی باید در عرض یک سال از ورود درخواست می شود و یا از انجام این کار در صورتی که متقاضی می تواند تغییر شرایطی که مواد را به واجد شرایط بودن خود را برای پناهندگی و یا شرایط استثنایی در رابطه با تاخیر ایجاد می شد.

هیچ حق پناهندگی در ایالات متحده وجود دارد ، اما اگر متقاضی واجد شرایط ، آنها حق دارند به رویه ای که دادستان کل را تعیین اختیاری که آیا متقاضی باید در ایالات متحده به عنوان asylee پذیرفته شده اند. متقاضی همچنین به خودداری از حذف اجباری تحت عنوان اگر متقاضی می تواند ثابت کند که زندگی یا آزادی او خواهد بود پس از بازگشت به کشور خود را از منشاء تهدید می شود. اختلاف در موارد پناهندگی قبل از طرح دعوی قضایی دفتر اجرایی برای مهاجرت و فایل را نقد کنید ، پس از آن ، مراکز دادگاه های فدرال در مورد اینکه آیا دادگاه های مهاجرت به درستی رد ادعای متقاضی واجد شرایط است که او برای پناهندگی یا کمک های دیگر.

متقاضی است بار اثبات واجد شرایط است که او برای پناهندگی می کنند. برای ارضای این بار ، متقاضی باید نشان دهد که او تا به ترس از آزار و اذیت موجه در کشور خود را بر روی حساب (اعم از نژاد ، مذهب ، ملیت ، عقاید سیاسی و یا عضویت در یک گروه اجتماعی معین. متقاضی باید ترس از آزار و اذیت عینی معقول در کشور خود را نشان دهند. ادعای متقاضی پناهندگی که در آن قوی تر است او می تواند از آزار و اذیت های گذشته ، که در این صورت او را فرض است که او از ترس آزار و اذیت موجه در کشور خود را دریافت خواهید کرد نشان می دهد. دولت می تواند با نشان دادن این پیش فرض که هر متقاضی می تواند به منطقه دیگر در داخل کشور خانه اش نقل مکان به منظور اجتناب از آزار و اذیت ، یا این که شرایط در کشور متقاضی را تغییر داده اند به طوری که ترس خود را از آزار و اذیت دیگر عینی معقول رد کردن.

مدت موجه ترس هیچ تعریف دقیقی در قانون پناهندگی می کنند. با این حال ، در Cardoza – Fonseca ، دادگاه هم تاکید می کند که ترس موجه است چیزی کمتر از احتمال روشن است که متقاضی آزار و اذیت رنج می برند.

متقاضی ابتدا تقاضای خود را به ارائه افسر پناهندگی ، یا ممکن است که اعطای پناهندگی و یا مراجعه به قاضی درخواست مهاجرت. اگر افسر پناهندگی اشاره کاربرد و متقاضی از نظر قانونی مجاز نیست که در ایالات متحده باقی می ماند ، متقاضی در روند حذف قرار گرفته است. پس از جلسه ، قاضی مهاجرت تعیین اینکه آیا متقاضی واجد شرایط پناهندگی می کنند. تصمیم قاضی مهاجرت است موضوع را در دو بررسی ، و احتمالا سه سطح. اول ، تصمیم قاضی مهاجرت را می توان به هیئت تجدید نظر مهاجرت ، سپس دادگاه تجدید نظر فدرال درخواست کرد.

با وجود صلاحیت قانونی خود ، متقاضی پناهندگی فاقد صلاحیت تلقی خواهد شد اگر :

1) متقاضی شرکت در آزار و اذیت هر فرد دیگری در حساب از نژاد آن فرد دیگر ، مذهب ، ملیت ، عضویت در یک گروه خاص اجتماعی ، سیاسی و یا نظر ؛
2) متقاضی به منزله خطری برای جامعه بوده است چرا که او در ایالات متحده از جرم به خصوص جدی به اعدام محکوم ؛
3) متقاضی متعهد شده است جدی جرم عمومی و غیر سیاسی در خارج از ایالات متحده قبل از ورود ؛
4) متقاضی به منزله خطری برای امنیت ایالات متحده ؛
5) متقاضی ناروا به دلایل مرتبط با تروریسم ؛
6) متقاضی شده است بصورتی پایدار و محکم در یک کشور قبل از ورود به ایالات متحده اسکان مجدد ، یا
7) درخواست شده است از تشدید جنایت به عنوان مجرم شناخته تعریف شده در سطح وسیع تر در زمینه مهاجرت.
در مقابل ، حتی اگر متقاضی واجد شرایط پناهندگی ، دادستان کل کشور ممکن است که کاهش حفاظت به گسترش به متقاضی. (دادستان کل آیا این اختیار را نداشته باشند اگر متقاضی نیز اعطا شده است امتناع از اخراج.)

متقاضی در کشور برای پناهندگی است واجد شرایط برای دریافت اجازه کار (مجوز اشتغال) در صورتی که درخواست او برای پناهندگی شده است در حال بررسی بیش از 180 روز بدون تصمیم شهروندی و مهاجرت ایالات متحده خدمات (p2go.com USCIS) و یا دفتر اجرایی برای بررسی مهاجرت. اگر پناهجو به عنوان پناهنده شناخته شده ، او ممکن است قانونی برای اقامت دائم (کارت سبز) یک سال پس از پناهندگی اعمال می شود.

بدون همراه پناهندگان صغیر (URM) هر کسی که 18 سال سن که وارد آمریکا شده توسط بدون همراه و نه به مقصد حاصل نشده است :
1) پدر و مادر ،
2) نزدیک غیر پدر و مادر نسبی بزرگسالی که مایل و قادر به مراقبت از گفت جزئی
3) یک فرد بالغ با ادعا روشن و قابل اثبات به دادگاه بازداشت جزئی ، و کسی که پدر و مادر ندارد (ها) در ایالات متحده است.
قربانیان قاچاق انسان شده اند که توسط وزارت بهداشت ، درمان و خدمات انسانی تایید شده ، نیز واجد شرایط دریافت مزایا و خدمات تحت این برنامه ، به همان اندازه به عنوان پناهنده.

برنامه URM است توسط دفتر ایالات متحده از پناهندگان اسکان (ORR) ، شاخه ای از دولت آمریکا برای کودکان و خانواده ها هماهنگ شده است. رسالت ORR این است که برای مردم در نیاز با منابع حیاتی به آنها کمک در تبدیل شدن به اعضای یکپارچه از جامعه آمریکایی است. قرارداد ORR را با دو نهاد های دینی را برای مدیریت برنامه URM در ایالات متحده ؛ وابسته به مارتین لوتر مهاجرت و پناهندگان خدمات (LIRS) و کنفرانس اسقف های کاتولیک آمریکا (USCCB).

  • Share/Bookmark
پناهندگی در ایالات متحده آمریکا | 2011 | 2011 | Comments (2)

2 Responses to “پناهندگی در ایالات متحده آمریکا”

  1. Hadi says:

    Hi
    I am Iranian I am artist and TV program director & …
    here is prevention to work so I must leave here soon,from which nearest country I can ask to USA for defection,
    Thanks

  2. feda_afg says:

    i need to help to know how can i take permite

    work i am living in us form 2011 but cant work

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.