ג ‘ובס – אשרת עבודה – גרין קארד – ויזה לארה”ב תעסוקה

הזנת בארה”ב על אשרת עבודה הוא תהליך בן שלושה שלבים:

1) ראשית, המעסיק קבצים יישום עם אזרחות והגירה שירותים המבקשת סוג מסוים של אשרת קטגוריה עבור העובד. אם הבקשה של המעסיק מאושרת, זה רק מסמיך את הפרט כדי להגיש בקשה לויזה. הבקשה אושרה היא לא ממש ויזה.

2) בודדים לאחר מכן חל לויזה, והוא בדרך כלל להתראיין בשגרירות ארצות הברית או הקונסוליה בארצו. אם השגרירות או הקונסוליה נותן את האשרה, הפרט מותר אז לנסוע לארצות הברית.

3) בנמל התעופה, או נקודה אחרת של כניסה לארה”ב, הפרט מדבר עם סוכן מארה”ב המכס הגבול הגנה לשאול לקבלה בארצות הברית. אם תאושר, יוכל היחיד להיכנס לארצות הברית.

תושבי קבע חוקיים (LPRs), הידוע יותר בכינויו מחזיקי גרין קארד, הם זרים, שאין להם אזרחות אמריקאית אבל מותר לגור ולעבוד שם. אלו שבחרו להתחתן כדי לא אזרחי ארה”ב אינם מסוגלים להביא זוגם ומשפחות ישירות בארה”ב. בן הזוג הזר של בעל גרין קארד בארה”ב חייב לחכות לאישור של “אשרת עולה” ממשרד החוץ לפני חוקי הכניסה לארה”ב. בשל צבר בעיבוד, ויזות כאלה יכולים להימשך עד חמש שנים כדי להיות מאושר. בינתיים, הזוג נולד למשפחה זרים לא יכולים להיכנס לארצות הברית על כל אשרות אחרים. זה יכול ליצור מצוקה קשה עבור המשפחות הללו.

ג ‘ובס – אשרת עבודה – גרין קארד – נא להוסיף הערות הויזה, שאלות ותשובות בתחתית כל עמוד. גם לשתף קישורים לדפים בפייסבוק, טוויטר וכו p2go.com

אשרת H-1B

הסיווג H-1B הוא למשרות ברמה מקצועית הדורשים מינימום של תואר ראשון בתחום אקדמי מסוים. בנוסף, העובד חייב להיות תואר או שקילות של תואר כזה באמצעות השכלה וניסיון. לפני העתירה H-1B יכולות להיות מוגשות עם USCIS המעסיק חייב למלא תנאי העבודה Application (רע”א) עם מחלקת העבודה להוכיח כי הוא משלם את השכר הנדרש לתפקיד זה באזור הגיאוגרפי שבו ממוקמת העבודה. השכר הנדרש לתפקיד הוא גבוה יותר מהשכר בפועל, כי הוא שילם לעובדים אחרים בעמדה זו או שכר הרווחת שאותו ניתן לקבוע באמצעות כמעט כל מקור, כולל סקר השכר האישי של המעביד.

מבקרים זמניים שאינם עולים הקרובים לארה”ב על ויזה זמנית עבור העסק לעבוד, או לימודים (כולל ב-H1, L1, B, ו F1 ויזות) יכולים חסות בני זוג תלויה שלהם לנסוע איתם.

כאשר המעסיק מגיש את רע”א, החוק דווקא מגביל את תהליך האישור כך LCAs עשוי להידחות רק אם הם להיות חלקי או בלתי מדויק בעליל ((P2GO) 8 ארצות הברית ג ’1182 (n)). לכן מעביד רשאי לטעון דבר הוא השכר המקובלות ואת רע”א אושרה באופן שגרתי. בדרך כלל פחות מ 1% של LCAs נדחות.

בניגוד לאמונה הרווחת, אין דרישה כי מעסיקים חייבים להוכיח שהם לא יכולים למצוא הברית עובדים בארצות לפני גיוס העובדים H-1B. במקרה של מעסיקים H-1B-תלויים (בדרך כלל אלה עם יותר מ 15% של העובדים שלהם על אשרות H-1B), החוק מחייב את המעסיקים לגייס עובדים בארצות הברית בתום לב (8 ארצות הברית ג ’1182 (n) (P2GO) (1) (ג)). עם זאת, אין אכיפה בפועל של הפרשה בתום לב.

ככלל, מי הוא מצב אחד הוותיקים לא יכולים לשנות את המצב או לשנות את המעסיקים במצב זה עד שהוא או היא חלה עם USCIS לשינוי כזה, שינוי כזה הוא כמובן מאליו. עם זאת, הפרשה המכונה הטלטלות H-1B היתרים אנשים מסוימים כבר בארצות הברית במעמד H-1B להעסקת להתחיל אצל מעסיק חדש פעם העתירה H-1B מעסיק חדש, והוא הגיש עם USCIS.

על מנת לקבל אשרת H-1B, המעסיק צריך להראות כי הוא ישלם יותר מהשכר המקומית הרווחת או השכר משתלם אחר אזרחי ארה”ב בעלי השכלה וניסיון דומים. המעביד אינו נדרש להוכיח אין פועלים אמריקן כניסה כדי לבצע את העבודה. חברות מי להעסיק עובדים על אשרות H-1B טוענים כי ארה”ב חסר עובדים אמריקאים מיומנים מספיק כדי לעשות את העבודה הספציפי הנדרש על ידי החברה.

L-1 בחברה עסקית הנעבר סיווג L-1 עבור ההעברה הבינלאומי שעבדו עבור ארגון הקשור בחו”ל למשך שנה אחת לפחות במהלך שלוש השנים האחרונות, כי יגיע לארצות הברית כדי לעבוד בכיר או ניהולי (L- 1A) או קיבולת הידע המקצועית (L-1B).

כדי להיחשב בכיר בינלאומי, העובד חייב לעמוד בדרישות הבאות:

1) ניהול ישיר של הארגון או רכיב תפקידה העיקרי או;
2) לקבוע את המטרות המדיניות של הרכיב הארגון, או פונקציה;
3) הרוחב רחב תרגיל שיקול דעת בקבלת החלטות; ו
4) מקבלים רק פיקוח הכיוון הכללי או מנהלים ברמה גבוהה יותר, הדירקטוריון, בעלי המניות או הארגון.

כדי להעפיל כמנהל בינלאומי, העובד חייב לעמוד בדרישות הבאות:

1) ניהול ארגון או מחלקה, פונקציה יחידת משנה או מרכיב של הארגון;
2) לפקח לשלוט העבודה של עובדי הפיקוח, מקצועי או ניהולי אחר, או לנהל את תפקיד חיוני בארגון, או מחלקה או תת מחלקה של הארגון;
3) סמכות לשכור ולפטר, או ממליץ לשכור / האש ושאר אנשי פעולות (כגון קידום לעזוב אישור), או אם לא עובדים נמצאים תחת פיקוח ישיר, פונקציות ברמה בכיר בהיררכיה הארגונית או ביחס לפונקציה הצליח; ו
4) תרגילים לפי שיקול דעתה על פעולות היום יום של פעילות או פונקציה עבור שהעובד סמכות.

כדי להיחשב הנעבר ידע מיוחד, העובד חייב לעמוד בדרישות הבאות:

1) בעלי הידע של מוצר החברה ויישומה בשווקים הבינלאומיים; או
2) ברמה מתקדמת של הידע של תהליכים ונהלים של החברה.
3) העובד התמחתה ידע אם ידע שונה מזה נמצא בדרך כלל בענף מסוים. מאפיינים אפשריים של עובד אשר בעל ידע מיוחד כוללים ידע כי הוא ערך את התחרותיות של המעביד במקום השוק; הידע של תנאי ההפעלה זרים כתוצאה ידע מיוחד שלא נמצא כלל בתעשיית; עבד בחו”ל בתפקיד הכרוך הקצאות משמעותי אשר הגבירו את הפרודוקטיביות של המעביד, התחרותיות, דימוי או מצבה הכספי; בעל ידע שבדרך כלל ניתן להשיג רק באמצעות ניסיון קודם עם המעסיק כי; או בעל ידע של מוצר או תהליך אשר לא ניתן להעביר בקלות או ללמד אדם אחר.

TN ויזה (TN-1) עבור הקנדים / מקסיקנים לעבוד את המצב בארצות הברית TN
מידע כללי על סטטוס TN מאז המועד הקובע מיום 1 בינואר 1994, (NAFTA) מאפשר לנסוע ותעסוקה בארצות הברית (2s2u.com) של העובדים הקנדי והמקסיקני מסוימים. NAFTA נוצר TN סיווג על תנאי הקנדי והמקסיקני עובדים מקצועיים מושפע זכאי של הקבלה “הקנדים לארה”ב תחת הסיווגים אחרים. מיקום TN חייב לדרוש שירותים מקצועיים של NAFTA שאת המקצוע הוא ציין בנספח 1603.D.1 2s2u; העובד TN צריך להחזיק את האישורים הנדרשים, כמו גם הוכחת במוקדמות אזרחות. סטטוס TN מאפשר למספר כניסות בלתי מוגבל לארה”ב לתקופה של שירות נדרש על ידי המעביד ארה”ב (כולל מעסיקים זרים), עד מקסימום של שלוש שנים, וניתן להאריכם ללא הגבלה כל עוד המטרה הזמנית של העסקת ממשיך.

נא להוסיף הערות הויזה, שאלות ותשובות בתחתית כל עמוד. גם לשתף קישורים לדפים על פייסבוק, טוויטר וכו p2go.com משרות – אשרת עבודה – גרין קארד

אין מכסה שנתית על היתרי TN עבודה (בניגוד אשרת H-1B). עם זאת, תעסוקה עצמית בארה”ב אינה מותרת. TN חברי נספח 1603.D.1 מקצועות שאינם עצמאים מחוץ לארה”ב עלולה להמשיך קשרים עסקיים מבחוץ ארה”ב (חוזים לדוגמה עבור שירותים) עם חברות ארצות הברית מבוססי TN לקבל מעמד לעסוק בפעילויות אלה מראש את ארה”ב. עם זאת, תחת הסיווג TN חייזר אסור לבוא לארצות הברית לעסוק בתעסוקה עצמית בארצות הברית, וגם כדי להבהיר שירותים לתאגיד או ישות אחרת שבה הוא / היא בעל בעל השליטה או. אחרים NAFTA הקבלה קטגוריות אזרחי קנדה ומקסיקו עלולה גם מבקשים להתקבל בתור B-1 (מבקר עסקי), E-1 (סוחר חוזה), E-2 (משקיע חוזה), או L-1 (הנעבר החברה התוך) עולים שאינם תחת NAFTA. עלון זה אינו הכתובת אלה חלופות.

TN עיבוד נוהל קבלה

הקנדים יכולים להגיש בקשה סיווג 1-TN ישירות ארצות הברית Class A-port של רשומה, בשדה התעופה של ארצות הברית הטיפול בתעבורה בינלאומית, או על טיסה לארצות הברית טרום / אישור מראש התחנה בקנדה. התיעוד צריך לכלול:

1) הוכחת אזרחות קנדית,
2) דמי הגשת $ 50 (בתוספת דמי כרטיס 6 $ אני-94, אם נוסעים דרך היבשה),
3) הוכחת הנדרש נספח 1603.D אישורי; ו
4) מכתב מהמעסיק ארצות הברית (או המעסיק שליחת בקנדה) (p2go.com) טבע המתאר ואת משך ההעסקה מקצועי משכורת / שכר בארה”ב
5) הם אזרחים קנדים אשרת פטור ואת לא צריכה ויזה הקונסוליה לנסוע או לבקש קבלה

ארה”ב TN-1 מועמדים בנמלי הארץ רשומה-של חייב גם לשלם תשלום צנוע-94 אני.

TN-2 שאינם עולים ממקסיקו חייב להיות מאושר על המוטבים של אני-129 עתירות שהוגשו על ידי המעסיקים הפוטנציאליים בארה”ב אושרה על ידי המשרד לביטחון פנים, ארצות הברית האזרחות נברסקה שירותי ההגירה “מרכז השירות. התיעוד צריך לכלול:

הוכחה של אזרחות מקסיקנית,
טופס ETA-90353 העבודה תנאי Attestation (רע”א) מאושר על ידי העבודה האמריקאי,
130 $ דמי הגשת,
TNS מקסיקני הקובץ הניירת הנדרשים עם מחלקת המדינה של הקונסוליה במקסיקו על מנת לקבל ויזה TN. בקרו באתר הרשמי של מחלקת המדינה של האינטרנט לקבלת מידע נוסף על ההליכים אזרחים מקסיקנים חייב לעקוב כדי להשיג אשרה TN.

משפחה חברים בני זוג וילדים לא נשואים עד גיל 21 של אנשי מקצוע הקנדי והמקסיקני להשיג TD מעמד. מה איפה כמה מי ולמה חופשי p2go.com האינטרנט הרשמי של 2011. הם יכולים להיכלל על היישום של המנהלת TN (ללא דמי הגשת נפרדות) וכן הודה למשך אותו להישאר. עולים TD שאינם יכולים ללמוד בארצות הברית תחת סיווג זה, אך אינם מוסמכים לעבודה. זכאות התלויים “הקנדי עשוי יידונו בבית רשומה-ארה”ב הנמל של. אמנם בני משפחה מקסיקנית כלולים אוטומטית בעתירות שהוגשו TN בשירות נברסקה המרכז, הם חייבים הקובץ יישום נפרד אשרות TD ב-US קונסוליות. הערה: ניזונים לא נדרשים להיות אזרחי קנדה או מקסיקו. מדיניות ההגירה החוק

ג ‘ובס – אשרת עבודה – גרין קארד בבקשה להוסיף הערות הויזה, שאלות ותשובות בתחתית כל עמוד. גם לשתף קישורים לדפים בפייסבוק, טוויטר וכו p2go.com
ListenRead phonetically

  • Share/Bookmark
ג ‘ובס – אשרת עבודה – גרין קארד – ויזה לארה”ב תעסוקה | 2011 | 2011 | Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.