Paras Joululaulut suurimmista Englanti puhuvissa maissa ympäri maailmaa
  – Australia, Kanada, Uusi-Seelanti, Yhdistynyt kuningaskunta Englannissa, Skotlannissa ja Walesissa, UK – Iso-Britannia, Yhdysvallat – USA

Enkelit olemme kuulleet High
Pois Manger
Blue Christmas
Deck the Halls
First Noel,
Go Tell It on the Mountain
Hyvä Christian Men iloitkaa
Hark! Herald Angels Sing
Onko Yourself Hyvää Pikkujoulu
Here Comes Santa Claus
I’ll Be Home for Christmas
Se tuli, kun Midnight Clear
Jingle Bells
Joy To The World
Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!
Little Drummer Boy,
O Christmas Tree
O Come, All Ye Faithful
O Holy Night
O Little Town of Bethlehem
Silent Night
Silver Bells
First Noel
We Three Kings
Toivotamme Hyvää Joulua
Mikä Child Is This?
White Christmas
Winter Wonderland

Viime aikoina suosittuja joululauluja, usein aikaansaatu kalvon tai muun viihteen keskipitkän ovat erityisesti joulusta, mutta eivät yleensä avoimesti uskonnollisia eivätkä siis täytä joululauluja. Arkkityyppiset esimerkki on 1942: n “White Christmas”, vaikka monet muut loma kappaleet ovat monivuotisia suosikkeja Yhdysvalloissa, kuten Gene Autry n “Petteri Red laskelmoiva Reindeer”.

                                                  Useimmat-tehtävä “loma” songs
 
Mukaan American Society of Säveltäjät, kirjailijat ja kustantajat, ovat seuraavat Top 25 eniten suoritetaan “loma” kappaleet kirjoittanut ASCAP jäsenet viiden ensimmäisen vuoden aikana 21. vuosisadalla. Lista ei sisällä biisejä tekijänoikeuden (kuten “Jingle Bells”) tai kirjallisen jäsenten Broadcast Music, Incorporated, joka tunnetaan nimellä BMI.

1. “The Christmas Song” (kastanjoita paahtaminen Open Fire) – Mel Tormé, Robert Wells
2. “Santa Claus Is Coming to Town” – Fred Coots, Haven Gillespie
3. “Have Yourself Merry Little Christmas” – Ralph Blane, Hugh Martin
4. “Winter Wonderland” – Felix Bernard, Richard B. Smith
5. “White Christmas” – Irving Berlin
6. “Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!” – Sammy Cahn, Jule Styne
7 “. Rudolph Punaisen laskelmoiva Reindeer” – Johnny Marks
8. “Jingle Bell Rock” – Joseph Carleton Beal, James Ross Boothe
9. “I’ll Be Home for Christmas” – Walter Kent, Kim Gannon Buck Ram
10 “. Little Drummer Boy” – Katherine K. Davis, Henry V. Onorati, Harry Simeone
11 “. Rekiretki – Leroy Anderson, Mitchell Parish
12. “Se on ihanin aika vuodesta” – Edward Pola, George Wyle
13 “. Silver Bells” – Jay Livingston, Ray Evans
14. “Rockin ‘Around Christmas Tree” – Johnny Marks
15 “. Feliz Navidad” – José Feliciano
16. “Blue Christmas” – Billy Hayes, Jay W. Johnson
17 “. Frosty Snowman” – Steve Nelson, Walter E. Rollins
18 “. Holly Jolly Christmas” – Johnny Marks
19. “I Saw Mommy Kissing Santa Claus – Tommie Connor
20 “. Here Comes Santa Claus” (alas Santa Claus Lane) – Gene Autry, Oakley Haldeman
21. “Se alkaa näyttää paljon kuin jouluna” – Meredith Willson
22 “. (There’s No Place Like) kotiin Holidays” – Bob Allen, Al Stillman
23 “. Carol on Bells” – Peter J. Wilhousky, Mykola Leontovich
24. “Santa Baby” – Joan Ellen Javits, Philip Springer, Tony Springer
25 “. Wonderful jouluna” – Paul McCartney
26. “Happy Xmas (War is Over)” – John ja Yoko, Plastic Ono Band Harlem yhteisön kuoro
“Amerikkalaisille ja monet muut ympäri maailmaa, nämä klassinen sanoitukset ja melodiat ovat erottamattomia juhla lomakauden – kirkastaa elämää vuodesta toiseen, ja toimii kulmakivenä ASCAP ohjelmistoon.”

Marilyn Bergman, ASCAP puheenjohtaja ja ChairmanOf Näistä vanhimmat biisit ovat “Santa Claus Is Coming to Town” ja “Winter Wonderland”, joka julkaistiin molemmat vuonna 1934. Uusin biisi on Mark Lowry’s “Mary, Did You Know” vuodelta 1984. Laulut aikaansaatu videokuvaa alkuun 25 on “White Christmas” Holiday Inn (1942), “Have Yourself Merry Little Christmas” alkaen Meet Me in St. Louis (1944), ja “Silver Bells” in Lemon Drop Kid (1950).

Johnny Marks on kolme top joululauluja, eniten kaikista kirjailija-“Rudolph Punaisen laskelmoiva Reindeer”, “Rockin ‘Around Christmas Tree”, ja “Holly Jolly Christmas”. Ylivoimaisesti tallennettu joululaulu on “White Christmas” reilusti yli 500 versioita kymmenillä eri kielillä.

Vaikka ASCAP lista on melko suosittu Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa, se on edelleen pitkälti varjoon kokoelma listahittejä kirjattu tarjouksen, joka kruunattiin kuningaskunnan joulun numero yksi 1970-luvulla ja 80-luvulla. Suurin osa näistä kappaleista soitti vahvasti asianosaiselle tai uutuus tuntuu ja saatiin tallennettua täyden valikoiman taiteilijoiden suuria maailmanlaajuisia tähtiä, taiteilijoita, jotka olivat hyvin suosittu Isossa-Britanniassa aikaan, bändit, jotka muuten pelasi vain kourallinen pieniä Osumia ja isäntä uutuuden teoista, jotka merkitään vain yksi kappale. Nämä kappaleet ovat päätyneet hallita Britanniassa ja Irlannissa joulumusiikkia perinteiden ja ovat suurelta osin varjoonsa niiden usein vähemmän puolueen tarpeita ASCAP lauluja, vaikka Paul McCartneyn Wonderful Joulunaika on onnistunut span molemmissa ryhmissä.

Mukaan 2007 kyselyn, Britannian suosituin joululaulu on Merry Xmas Everybody on Slade, bändi, joka oli uskomattoman suosittu 1970-luvulla.

 Hyväksyttiin joulumusiikkia
Suuri osa niin sanotusta joulumusiikkia tänään tehtiin musiikista alun perin luotu muita tarkoituksia varten. Takautuvasti näitä sovellettiin joulua, tai tuli liittyä loma jollakin tavalla.

Monet maalliset laulut pidetään “Christmas” lauluja vuoksi aikaan vuodesta ne ovat useimmiten kuulla tai laulaa, vaikka ei koskaan mainita mitään lomaa. Nämä laulut ovat suosikkeja, kuten “Winter Wonderland”, “Let it Snow” ja “Baby, It’s Cold Outside”. “Rekiretki”: n standardi lyrics mainita ei pikkujouluissa vaan synttäreille. Nyt erittäin suosittu joulu standardi “Jingle Bells” kirjoitettiin alunperin juhlimaan kiitospäivä.

Monet näistä kappaleista kuuluvat yleinen “talven” luokittelu, sillä ne hoitavat mitään joulua konnotaatio ollenkaan. Kansantajuistaa talvi-aiheisen kappaleen, etenkin Yhdysvalloissa, eikä sen katsota “joulu” laulu, olisi vaikeaa. Itse asiassa talvi-teemalla kappaleet eivät yleensä soitetaan radiossa USA aikana suurimman osan talven jälkeen Joulu on päättynyt, räikeässä ristiriidassa heidän kollegansa, kesähittejä, jotka saavat radiosoittoa koko kauden. He voivat saada vain radiossa joitakin asemia, varsinkin kun merkittävä lunta tapahtuma.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ilmaisu “joulun numero yksi” ja “Joulu numero kaksi erillistä” tarkoittaa kappaleet julkaistiin aikoihin joululomalle ja että huipulle Britannian singlelistalla. Vaikka jotkut näistä kappaleista eivät yleensä kehittää yhdessä joulun tai lomakauden tällainen yhdistys on yleensä paljon lyhyempi elänyt kuin perinteisesti teemalla joululauluja kuten ‘Merry Xmas Everybody “,” Haluaisin, että näin on joulu Everyday “” Misteli ja viini “ja” Hyvää joulua kaikille “, ja kappaleita voi olla mitään tekemistä joulun tai jopa talvella. Osa kappaleista on” viritetty “, jotta ne liittyvät enemmän joulua. Tämä on lähes yksinomaan British kulttuuri-ilmiö, ja joitakin merkittäviä esimerkkejä Band Aid: n “Tietävätkö he It’s Christmas?”, John Lennonin “Happy Xmas (War Is Over)”, ja Wham! ‘s “Last Christmas”. Koska debyytti TV-sarja X Factor, joka päättyy joulukuussa, debyyttikappaleensa samaa sarjaa “voittaja yleensä vapautuu kerrallaan suosii se tulee joulun numero yksi, ja suurin osa kappaleista eivät liity jouluun. (Vastauksena vuonna 2009, laulu Rage Against the Machine otsikkona on “Killing in Name” ylennettiin kautta Internet kampanjan ja joulun ykkönen ja nimenomaisena tarkoituksena on estää voittaja X Factor saavuttamasta virkaan. liittyvä kampanja pyrkii edistämään John Cagen äänetön “4’33” on joulun ykköspaikkaa.

Ilmiö ei rajoitu populaarimusiikki: klassinen musiikki on puolestaan otettu käyttöön joulun kaanoniin. Tšaikovskin baletti Pähkinänsärkijä sisältää joukon maallisen orkesterin kappaletta usein tehdään jouluna. Ehkä kuuluisin joulumusiikkia kaikki, Händelin “Messias”, oli kirjoitettu pääsiäisen suorituskykyä vuonna 1742 Irlannissa, ja suorittaa vuodesta 1750 saakka Händelin kuoleman löytölapsi sairaalan orpojen noin Eastertime.

 Uutuus kappaleet
Toinen muoto suosittu joululaulu ovat musiikillisia parodioita suoritetaan yksinomaan koominen vaikutus, luokitellaan yleensä “uutuus kappaleita”. Nämä vaihtelevat ne laulaa lapset tai lähes niiden nauttiminen, jotka on selvästi aikuisten teema.

 Nuori
“All I Want joulun My kaksi etuhammasta” kirjoittanut Donald Yetter Gardner vuonna 1944 ja käyttöön Spike Jones ja hänen City Slickers vuonna 1948.
“I Saw Mommy Kissing Santa Claus” laulaa 13-vuotias Jimmy Boyd vuonna 1952.
“I Want Hippopotamus jouluksi” kirjoittanut John Rox ja hoitaa 10 vuotta vanha Gayla Peevey vuonna 1953.
“Nuttin ‘For Christmas” Momentilta Mooney ja Barry Gordon, joka oli seitsemän vuotta vanha, kun hän lauloi kappaleen vuonna 1955.
“Chipmunk Song (Christmas Don’t Be Late)” laulaa Alvin ja pikkuoravat vuonna 1958.
“Monster’s Holiday” on rekisteröitävä Bobby “Boris” Pickett, kirjoittanut Paul Harrison, joka julkaistiin päivänä joulukuuta 1962.
“Sinä olet ‘yhtä, herra Grinch” alun perin tehty 1966 sarjakuva erityinen Miten Grinch. Sanoittanut Dr. Seuss, musiikki oli Albert Haagissa ja sanoittanut suorittaa Thurl Ravenscroft. Monia eri versioita on kirjattu vuodesta.
“Snoopy’s Christmas” hoitaa Royal Guardsmen vuonna 1967, jatkoa aiemmalle kappaleen “Snoopy Vs. Red Baron” kirjataan vuonna 1966.
 Aikuinen
“Mummo Got ajaa yli poro” on Elmo & Patsy joka ilmestyi vuonna 1979.
“Rusty Chevrolet” Da Yoopers vuonna 1987, parodia Jingle Bells.
“Joulupukki ja hänen Old Lady kirjaa Cheech ja Chong vuonna 1971.
“A Christmas Carol” Tom Lehrer, parodia joululauluja pyrkii todistamaan hengessä joulun – kaupallinen henki.
“Vihreä Chri $ TMA $, samoin-aiheisen parodian Stan Freberg.
“Don’t Shoot Me Santa” julkaistiin The Killers vuonna 2007, saavat eri tukia hyväntekeväisyysjärjestöille.
“Joulukuusi” Lady Gaga mukana Space Cowboy ilmestyi vuonna 2008.
Lukuisat “kahdentoista päivän joulu” parodioita, joista yksi Bob ja Doug McKenzie (Rick Moranis ja Dave Thomas), joka tuli ulos vuonna 1982, ja toinen on capella ryhmään Straight No Chaser joka sai kantaesityksensä vuonna 1997.
“Once Upon A Christmas” säveltäjä Robert Maitland julkaistiin vuonna 2010, featuring Cariss Crosbie, maksavat suhteessa joulun tyyliin Motown ja Phil Spector. ”
Määrä joulun uutuus kappaleita on niin valtava, että radiojuontaja tohtori Demento uhraa koko kuukauden viikoittain kahden tunnin jaksot muodossa vuosittain ja uutuus laulut saavat usein pyynnöstään radioasemat eri puolilla maata.
Mikä oli halvin ilmainen kuukausi boutique ilmainen wifi yrityskeskus ja uima-allas virallisille sivuille? Jos kuunnella lukea arvosteluja ja kirja tänään loistava seura ja suuri arvo. Miksi ei saa meidän Groupon kuponkeja Taatusti edullisin? Kun voit tallentaa big virallisella sivustolla ilmaisen halvalla budjetti käsitellään. Ketä saa parhaan hinnan alennus kuponki on ilmainen viikon ilmaisen kokeilujakson jäsenyyttä. Miten saada jopa 50% off edulliseen hintaan suuren arvon!

Paras Joululaulut suurimmista Englanti puhuvissa maissa ympäri maailmaa | 2010 | 2017

Comments are closed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.