Favorit Craciun Cantece din principalele ţări se vorbeşte limba engleză din întreaga lume
  – Australia, Canada, Noua Zeelandă, Marea Britanie din Anglia, Scoţia şi Ţara Galilor, Marea Britanie – Marea Britanie, Statele Unite – Statele Unite ale Americii

Îngerii le-am auzit pe High
Departe într-o iesle
Blue Crăciun
Deck the Halls
În primul rând Noel,
Du-te Spune-o pe Munte
Oameni buni creştini, Bucură-te
Hark! Herald Angels Sing
Te au un Crăciun fericit Little
Aici vine Moş Crăciun
I’ll Be Home For Christmas
A venit peste un Midnight Clear
Jingle Bells
Bucuria de a World
Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!
Little Drummer Boy,
O Christmas Tree
O Come, All Ye Faithful
O Holy Night
O Little Town din Betleem
Silent Night
Silver Bells
Primul Noel
Noi Three Kings
Vă dorim un Crăciun fericit
Ce copil este asta?
White Christmas
Winter Wonderland

Mai recent populare cântece de Crăciun, adesea, lansate prin intermediul filmului sau mediu de alte forme de divertisment, sunt în mod special despre Crăciun, dar sunt, de obicei nu făţiş religioase şi, prin urmare, nu se califică de colinde de Craciun. Exemplul arhetipal este 1942 este “White Christmas”, deşi multe alte melodii de vacanta au devenit favorite perene în Statele Unite, cum ar fi Gene Autry lui “Rudolph renul cu nasul roşu”.

                                                  Cele mai multe-realizat “de vacanţă” cântece
 
Potrivit Societatii Americane a Compozitorilor, autori şi editori, următoarele sunt cele mai Top 25 de realizat “de vacanţă”, cântece scrise de membrii ASCAP pentru primii cinci ani ai secolului 21. Lista nu include melodii din drepturi de autor (cum ar fi “Jingle Bells”) sau scrise de membrii de Broadcast Music, Incorporated, cunoscut sub numele de IMC.

. 1 “cântec de Crăciun” (Castane prăjire pe un foc deschis) – Mel Torme, Robert Wells
. 2 “Moş Crăciun vine la Town” – Coots Fred, Gillespie Haven
. 3 “-ai un Craciun Fericit Little” – Ralph Blane, Hugh Martin
4 “Winter Wonderland” -. Bernard Felix, Richard B. Smith
5. “White Christmas” – Irving Berlin
6. “Let It Snow Let It Snow! Let It Snow!” – Sammy Cahn, Styne Jule
. 7 “ren Rudolph Red-nas” – Johnny Marks
8 “Jingle Bell Rock” -. Carleton Beal Joseph, James Ross Boothe
. 9 “I’ll Be Home For Christmas” – Kent Walter, Gannon Kim, Ram Buck
10 “Little Drummer Boy” -. Davis Katherine K., Henry V. Onorati, Harry Simeone
. 11 “Sleigh Ride” – Leroy Anderson, Parish Mitchell
. 12 “Este momentul cel mai minunat al anului” – Pola Edward, George Wyle
13. “Silver Bells” – Jay Livingston, Ray Evans
14 “Rockin ‘Around the Christmas Tree” -. Marks Johnny
15 “Feliz Navidad” -. José Feliciano
16. “Blue Christmas” – Billy Hayes, Jay W. Johnson
17 “Frosty, omul de zapada” -. Nelson Steve, Walter E. Rollins
18 “Un Crăciun Holly Jolly” – Johnny Marks.
19. “I Saw Mommy Kissing Santa Claus” – Connor Tommie
20. “Here Comes Santa Claus” (dreapta jos Lane Santa Claus) – Gene Autry, Haldeman Oakley
. 21 “Este începe să arate foarte mult ca de Crăciun” – Willson Meredith
. 22 “(Nu există nici un loc Ca) Acasă pentru Sarbatori” – Bob Allen, Stillman Al
23 “Carol al Bells” -. Peter J. Wilhousky, Leontovich Mykola
24 “Santa Baby” -. Javits Joan Ellen, Springer Philip, Tony Springer
25 “Crăciunului Wonderful” -. Paul McCartney
. 26 “Happy Xmas (War este peste)” – John şi Yoko, de plastic Ono Band cu Comunitatea Harlem Corul
“Pentru americani şi multe altele din întreaga lume, aceste versuri melodii clasice şi sunt inseparabile de la celebrarea a sezonului de vacanţă – de strălucire vieţi an după an, şi serveşte ca o piatră de temelie a repertoriul ASCAP.”

Marilyn Bergman, ASCAP preşedintele şi ChairmanOf acestea, cele mai vechi piese sunt “Moş Crăciun vine la Town” şi “Winter Wonderland”, care au fost ambele publicate în 1934. Cel mai nou cântec este Mark Lowry lui “Mary, Did You Know”, din 1984. Melodii introduse prin imagini în mişcare în top 25 sunt: “White Christmas” de la Holiday Inn (1942), “Have Yourself un Merry Little Christmas” de la Meet Me in St Louis (1944), şi “Silver Bells”, în The Drop Lemon Kid (1950).

Johnny Marks are trei melodii de top de Crăciun, cel mai mult pentru orice scriitor-“Rudolph renul cu nasul roşu”, “Rockin ‘Around Pomul de Crăciun”, şi “Un Crăciun Jolly Holly”. De departe cel mai înregistrat cântec de Crăciun este “White Christmas” cu bine peste 500 de versiuni în zeci de limbi.

În timp ce lista de ASCAP este relativ popular în Regatul Unit şi Irlanda, acesta rămâne în mare măsură umbrită de o colectie de hituri înregistrate în încercarea de a fi încoronat în Marea Britanie un număr unic de Crăciun în timpul anilor 1970 şi ’80. Marea majoritate a acestor cântece au jucat foarte mult la un simt partid sau a noutăţii şi au fost înregistrate de o gamă completă de artişti de la stele importante la nivel mondial, artisti care au fost bucură de un mare succes în Marea Britanie la momentul respectiv, care a marcat benzile de altfel doar o mână de minor hit-uri şi o serie de acte de noutate pe care a înregistrat doar o melodie. Aceste melodii au ajuns să domine Marea Britanie şi Irlanda, tradiţiile de Crăciun şi muzică în mare parte au umbrit lor de partid de multe ori mai puţin orientate melodii ASCAP, deşi Craciun Minunat Paul McCartney a reuşit să span ambele grupuri.

Potrivit unui sondaj 2007, Marea Britanie cel mai popular cântec de Crăciun este Toată lumea Merry Xmas de Slade, o trupa care au fost incredibil de popular în anii 1970.

 Adoptat muzica de Craciun
O mare parte din ceea ce este cunoscut sub numele de muzică de Crăciun a fost adoptată astăzi, de la muzica creat iniţial pentru alte scopuri. Acestea au fost aplicate retroactiv la Crăciun, sau a ajuns să fie asociat cu de vacanţă într-un fel.

Multe cântece laice sunt considerate ca fiind “de Crăciun” cântece din cauza timpului de ani sunt cel mai adesea auzit sau cântate, în ciuda menţionează niciodată nimic despre vacanţă. Aceste cântece includ favorite, cum ar fi “Winter Wonderland”, “Let it Snow”, şi “Baby, E frig afara”. “Sleigh Ride” ‘s lyrics standard nu menţionează o petrecere de Crăciun, dar o petrecere de ziua. De acum extrem de popular de Crăciun standard “Jingle Bells” a fost scrisa initial pentru a sărbători Ziua Recunostintei.

Multe dintre aceste piese se încadrează în generic “de iarnă” de clasificare, cum le desfăşoară nici o conotaţie de Crăciun, la toate. Pentru a populariza o iarnă-tematice cântec, în special în Statele Unite, fără a fi privit ca un “Crăciun” cântec, ar fi dificil. De fapt, cântece de iarnă-tematice nu sunt, în general, a jucat la radio în Statele Unite în timpul cea mai mare parte a iernii, după sezonul de Craciun a luat sfârşit, în contrast marcat cu omologii lor, hit-uri de vară, care primesc difuzat pe parcursul sezonului lor. Ei pot primi audienta radio limitat la unele posturi, în special după un eveniment semnificativ de zăpadă.

În Regatul Unit, termenii “Crăciun numărul unu singur” şi “Crăciun numărul doi unic” melodii denota lansat în jur de ora de vacanţă de Crăciun şi că a ajunge la partea de sus a UK Singles Chart. Deşi unele dintre aceste cântece nu au tendinţa de a dezvolta o asociere cu Crăciun sau de sezonul de vacanţă, o astfel de asociaţie tinde să fie mult mai scurt decât trăit mai multe melodii themed tradiţional de Crăciun, cum ar fi “Toata lumea Merry Xmas”, “I Wish Ar putea fi de Crăciun de zi cu zi “,” Vascul şi Vinului “şi” “Merry Christmas Everyone”, iar melodiile pot avea nimic de-a face cu Crăciunul sau chiar iarna Unele melodii vor fi. “optimizat” pentru a le face mai mult legate de Craciun. Aceasta este aproape exclusiv un britanic fenomen cultural, şi câteva exemple notabile includ Band Aid “Nu ştiu că de Crăciun?”, lui John Lennon “Xmas Happy (al doilea război Is Over)”, şi Wham! ‘s “Last Christmas”. De la debutul din serialul de televiziune The X factor, care se încheie în decembrie, piesa de debut din seria câştigător că “în general, este lansat la un moment propice pentru a deveni numărul de Crăciun, şi cele mai multe dintre cântece sunt independenţi la Craciun (În răspuns, în 2009., un cântec de Rage Against The Machine intitulat “Killing în Numele” a fost promovat, printr-o campanie pe Internet, la numărul de Crăciun cu o poziţie, în scopul expres de a împiedica câştigătorul The X Factor de la atingerea post. O campanie legate încearcă să promoveze John Cage lui tăcută “4’33” “la numărul de Crăciun un singur loc.

Fenomenul nu se limiteaza la muzica populara: muzica clasica, de asemenea, a fost adoptată la canon de Crăciun. baletul lui Ceaikovski Spargatorul de nuci cuprinde un set de piese orchestrale seculare adesea efectuate la Crăciun. Poate cel mai faimos muzica de Craciun din toate, Handel lui “Mesia”, a fost scrisă pentru o performanţă de Paşte în 1742 în Irlanda, şi efectuate din 1750 până la moartea lui Handel pentru Spitalul copilul gasit pentru orfani în jurul Eastertime.

 Noutatea melodii
O altă formă de cântec de Crăciun sunt cele mai populare parodii muzicale realizate exclusiv pentru un efect comic, de obicei, clasificate drept “cântece noutate”. Acestea variază de la cele cântate de către copii, sau în mare parte pentru delectarea lor, a celor cu o temă distinct adult.

 Juvenil
“All I Want pentru Crăciun este meu doi Front Teeth”, scrisă de Donald Yetter Gardner în 1944 şi a introdus de Spike Jones şi oraşul său Slickers în 1948.
“I Saw Mommy Kissing Santa Claus”, cantata de 13 ani, Jimmy Boyd în 1952.
“Eu vreau un hipopotam de Crăciun”, scrisă de John Rox şi realizate de 10 de ani Gayla Peevey în 1953.
“Nuttin” De Craciun “de Art Mooney şi Gordon Barry, care a fost şapte ani când a cântat piesa în 1955.
“The Chipmunk Song (Craciunul sa nu intarzie)”, cântat de Alvin and the Chipmunks în 1958.
“Monster’s Holiday”, înregistrate de către Bobby “Boris” Pickett, scris de Paul Harrison, lansat în decembrie 1962.
“Eşti un înseamnă una, domnul Grinch”, iniţial făcut pentru desene animate 1966 speciale Cum a furat Grinch Crăciun. Versurile au fost scrise de Dr. Seuss, muzica a fost Albert de la Haga, iar versurile au fost efectuate de către Thurl Ravenscroft. Multe versiuni diferite au fost înregistrate de atunci.
“Snoopy’s Christmas” efectuate de Garzii Regale în 1967, un follow-up la melodia lor mai devreme “. Snoopy Vs Baronul Roşu”, înregistrat în 1966.
 Adult
“Bunica Got Run de către un ren” de Elmo & Patsy care a ieşit în 1979.
“Rusty Chevrolet” Da de Yoopers în 1987, o parodie de Jingle Bells.
“Moş Crăciun şi Old Lui Lady”, înregistrate de către Cheech şi Chong în 1971.
“A Christmas Carol”, de Tom Lehrer, o parodie de colinde tinzând să arate adevăratul spirit al Crăciunului – spirit comercial.
“Green Chri TMA $ $, o parodie similar-tematice de Stan Freberg.
“Nu Shoot Me Santa”, a fost lansat de The Killers in 2007, beneficiind de caritate diferite SIDA.
“Christmas Tree” de Lady Gaga featuring Space Cowboy a fost lansat în 2008.
Numeroase “douăsprezece zile de Crăciun” parodii, inclusiv unul de Bob si Doug McKenzie (Rick Moranis şi Dave Thomas), care a ieşit în 1982, şi un alt grup de capella un Straight No Chaser, care a fost efectuat pentru prima în 1997.
“Once Upon A Christmas”, de compozitorul Robert Maitland lansat în 2010, featuring Cariss Crosbie, plata în ceea ce priveşte stilul de Crăciun de Motown şi Phil Spector. ”
Numărul de cântece de Crăciun noutate este atât de mare încât gazdă radio Dr. Demento dedică o lună întreagă de episoade săptămânale de două ore la formatul în fiecare an, precum şi cântece noutate primi cereri de frecvente la posturile de radio din întreaga ţară.
Ce a fost mai ieftine luna gratuit cu centrul de boutique de afaceri wifi gratuit la piscină şi site-ul oficial? În cazul în care pentru a asculta citeşte revizuiri si rezervati in ziua de azi pentru club mare şi de mare valoare. De ce nu a lua cupoane noastre groupon pentru cele mai bune rate garantate? Când poate salva mare la site-ul oficial cu oferte gratuite buget ieftine. Cine nu obţine cele mai bune cupon de discount, cu rata de membru gratuit o saptamana drum liber proces. Cum se ajunge până la 50% reducere la tarife accesibile mare valoare!

Favorit Craciun Cantece din principalele ţări se vorbeşte limba engleză din întreaga lume | 2010 | 2017

Comments are closed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.