Falsos Cristos i falsos profetes – que veuen Què Com Per què és on està el diable?

Missatgers de Déu
Quins són els àngels?
Quin és el diable?
Què són els miracles?
Per què creure en els miracles?
Sempre hem d’estar en guàrdia contra els falsos profetes i el mal disfressat de bé. En l’Evangeli de Mateu 24:24 Jesús ens adverteix “Perquè s’aixecaran falsos Cristos i falsos profetes, i faran grans senyals i meravelles i”.

Una mica de coneixements tradicionals, irònicament, la majoria d’origen satànic dels cristians. El més conegut és el folklore medieval i la teologia que envolten els dimonis i bruixes. Els nord-americans d’avui són més propensos a creure en Déu que el diable. No obstant això, el ritual satànic espantar als abusos de la dècada de 1980 en el principi dels EUA amb les memòries Michelle recorda demostra la creença en Satanàs substancial roman. Michelle recorda representa el satanisme com una gran conspiració i sense fonament de les elits amb una predilecció pels sacrificis humans i l’abús infantil. Aquest gènere literari sensacionalista sovint es descriu a Satanàs com en realitat apareix en persona per rebre culte.

Els antagonistes freqüentment posar el concepte del diable a la seva utilització en conflictes socials i polítics, que diuen ser afectades pels seus opositors del diable, o fins i tot de bon grat el suport del Diable. Satanàs també es va utilitzar per explicar per què els altres tenen creences que són falses i impius.
Nou moviment d’Edat – No és sorprenent dels participants en la solta formada moviment New Age té molt variats punts de vista sobre Satanàs, el Diable i així successivament. En algunes formes de cristianisme esotèric Satanàs segueix sent com un ésser del mal, o almenys una metàfora per al pecat i el materialisme, però la tendència més estesa és negar la seva existència per complet. Llucifer, d’altra banda, en l’original sentit romà de la llum – que porta, de tant en tant apareix en la literatura de certs grups com una figura metafòrica molt diferent de Satanàs i sense cap tipus de conseqüències del mal. Per exemple, la Teosofia de Madame Blavatsky fundador va nomenar revista Llucifer ja que pretén que sigui un portador de la llum. Moltes escoles de Nova Edat de pensament segueixen una filosofia no dualista que no reconeix una força primordial per al mal.

A la petita Fe Bahai, una entitat malèvola, sobrehumà, com un diable o Satanàs no es creu que existeix. Aquests termes, però, apareixen en els escrits de Bahai, on s’utilitzen com a metàfores de la naturalesa de base de l’home. Els éssers humans es considera que tenen lliure albir i per tant són capaços de tornar cap a Déu i desenvolupar les qualitats espirituals o s’allunyen de Déu i submergir-se en els seus desitjos egoistes. Els individus que segueixen a les temptacions de l’acte i no desenvolupen virtuts espirituals es descriuen sovint en els escrits de Bahai amb la satànica paraula. Els escrits bahá’ís també que el diable és una metàfora de la insistent jo o jo inferior, que és una inclinació egoista dins de cada individu. Els que segueixen a la seva naturalesa inferior també es descriuen com els seguidors del Maligne.

Paganisme – La tradició cristiana ha identificat sovint les religions paganes i la bruixeria amb la influència de Satanàs. En l’Edat Moderna, l’Església va acusar les suposades bruixes d’associar i de conspirar amb Satanàs. Diversos escriptors moderns cristians conservadors, com ara Jack Chick i James Dobson, han representat neopagan d’avui i les religions bruixeria com explícitament satànic.

Poques tradicions neopaganas construccionista tornar a reconèixer Satanàs o el Diable per complet. No obstant això, el culte neopagano molts grups d’una espècie de banyes de Déu, per exemple, com a consort de la Gran Deessa de la Wicca. Aquests déus solen reflectir figures mitològiques com Cernunnos o Pa i qualsevol semblança que pugui tenir al diable cristià sembla que es remunten només al segle 19, quan una reacció cristiana a Pa s cada vegada més importància en la literatura i l’art com a resultat de la seva imatge s’està traduint a la del diable.

Yazidismo – Un nom alternatiu per a la deïtat principal a l’Indus provisionalment – panteó europeu dels yazidíes, Malek Taus, és Chaitanya lloc de satànics, però, Yazidismo s’entén millor com un romanent d’un pre – Islàmica religió de l’Orient Mitjà o un Ghulat sufí el moviment fundat pel xeic Adi. La connexió amb Satanàs, originalment feta per persones alienes als musulmans, va atreure l’interès de 19 – els viatgers europeus del segle i els escriptors esotèrics.

El Baphomet, aprovada símbol d’alguns Esquerra – Ruta dels sistemes de mà, incloent el Satanisme teista. Fins i tot quan un model dualista se segueix, és a dir més sovint s’assembla al sistema xinès del yin i el yang, on el bé i el mal no estan explícitament una dualitat complementària. Les escoles de pensament que l’estrès no una guerra espiritual entre el bé i el mal la foscor o la llum i són la filosofia de Rudolf Steiner, Agni Ioga i l’Església Universal i Triomfant.

Satanisme, bruixeria, satanisme LaVey, Setianism i Satanisme teista – Algunes religions en realitat adorar el diable. Això pot ser en un sentit politeista en què Déu, Satanàs i els altres són totes les deïtats amb Satanàs com el patró preferit, o pot ser des d’un punt de vista més monoteistes, on Déu és considerat com un déu veritable, però és, però va desafiar.

Algunes variants de negar l’existència de Déu i el diable per complet, però tot i així s’autodenominen satanistas, com Anton LaVey es Església de Satan que veu a Satanàs com una representació de l’estat primitiu i natural de la humanitat.

Zoroastrisme – Agra Mainyu – En els Gathas, els textos més antics de l’Avesta zoroastriano, creu que ha estat composta pel mateix Zaratustra, el poeta no esmenta un adversari manifest. Ahura Mazda es Creació és veritat, Asha. El drujis mentida manifesta només com la càries o el caos, no una entitat. Més tard, en Zurvanism Zurvanite zoroastrisme, Ahura Mazda i el principi del mal, Agra Mainyu, són els fills bessons de Zurvan, Temps. Cap rastre de Zurvanism existeix després que el segle 10.

Avui dia, els parsis de l’Índia en gran manera acceptar la interpretació del segle 19 que Agra Mainyu és l’emanació destructiva d’Ahura Mazda. En lloc de lluitar contra el Mazda si mateix, Agra Mainyu batalles Spenta Mainyu, Mazda s Emanació de Creative.

Hinduisme – En contrast amb el cristianisme, l’Islam i el zoroastrisme, l’hinduisme no reconeix cap força central el mal o entitat, com ara el Diable oposar-se a Déu. L’hinduisme reconeix que els éssers diferents, per exemple, les aures i entitats poden realitzar actes malvats, sota el domini temporal de la alguna Tamas i de causar patiments terrenals. L’algunes rajás i Tamás de Maya es consideren especialment estreta amb el concepte d’Abraham, les parts infernal de la il.lusió última trucada Prakriti. Una realització d’això és el concepte de Advaita no – dualitat on no hi ha nivells bons o dolents sinó simplement diferent de la realització.

D’altra banda en l’hinduisme, que proporciona molt espai per al contrapunt, també hi ha la noció de dualisme Advaita on hi ha interacció entre les tendències bé i el mal. Un asura important és o Rah, les característiques són similars a les del diable. No obstant això, els hindús i Krishnamurti, en particular, creuen que un avatar de Vishnu encarna derrotar el mal quan el mal arriba a la seva major fortalesa. El concepte de Guna i Karma també explicar el mal en un grau, en lloc de la influència d’un dimoni.

Per ser més específic, la filosofia hindú es defineix que l’única cosa que existeix la veritat és el Déu Totpoderós. Per tant, totes les tendències-com úric són inferiors i sobre tot existeix com il.lusions en la ment. Asuras són també diferents persones en els que les motivacions males intencions i tamas temporalment han superat els bons éssers Bodhisattva diferents com Siddhartha, gandharva, iacs, ha, etc són considerats éssers a diferència de la humanitat i d’alguna manera superiors als homes.

En ayyavazhi, oficialment una branca de l’hinduisme prominents a Tamil Nadu, un estat del sud de l’Índia amb el patrimoni de Dravidian, els seguidors, a diferència de la majoria de les altres branques de l’hinduisme, creu en una figura de Satanàs-com, Krone. Kroni, segons ayyavazhi és la manifestació primordial del mal i es manifesta en diverses formes del mal., Ravana, Duryodhana, etc, en diferents edats o yugas. En resposta a aquesta manifestació dels creients del mal, en Ai ja – la religió vazhi creure que Déu, com es manifesta en el seu avatar de Vishnu com Branca i Krishna per derrotar el mal. Finalment, la Elam amb l’esperit de l’esperit adoptades pel Ramayana només per encarnar en el món del Ramayana encarna en el món com Ai-ja Vaikundar per destruir la manifestació final de Kroni, Aaliyah.

Kroni, l’esperit de Kali Yuga es diu que és omnipresent en aquesta edat i que és un dels seguidors, a causa de Ayya vazhi, com la majoria dels hindús, creuen que la yuga actual, Kali Yuga és tan degradat.

Budisme – dimoni Mara – Un diable – figura com en el budisme és Mara. Ell és un temptador, que també temptat Gautama Buda, tractant de seduir amb la visió de la dona bella que, en diverses llegendes, es diu sovint que les seves filles Mara s. Mara personifica imperícia, la mort de la vida espiritual. Es tracta de distreure als humans de la pràctica de la vida espiritual, fent que l’atractiu mundà o negatiu sembla positiu. Una altra interpretació de Mara és que són els desitjos que són presents a la pròpia ment la prevenció de la persona de veure la veritat. Per tant en un sentit Mara no és un ésser independent, sinó una part d’un es propi ésser que ha de ser derrotat. En la vida quotidiana del Buda el paper de diable s’ha donat a Devadatta.

Antic Egipte – Establir la mitologia i Apep – En el drama Ausarian ens trobem que Ausar grega Osiris és tallat en 13 peces per setembre. Auset Isis recull totes les seves peces salvar el seu falo. Horus, fill de Ausar Auset i es disposa a venjar la mort i el desmembrament del seu pare davant setembre. Horus és victoriós sobre el sistema i Ausar, que es va portar de la mort es converteix en senyor de l’inframón. Aquest és el drama que ens dóna el conflicte còsmic entre el bé i el mal, el mal està encarnat per setembre. Això no vol dir que la sèrie sempre va ser vist com un personatge malvat en la teologia de l’Antic Egipte. Hi ha moltes vegades en la història de l’antic Egipte on els conflictes entre les diferents cases conduir a la depreciació d’un déu en relació a un altre.

Com en la majoria de les religions politeistes, els personatges involucrats diferenciar-se de la tradició occidental d’un diable en el qual tots els déus estan estretament relacionats. En aquest cas, nombrosos textos històrics suggereixen que el conjunt és l’oncle o el germà d’Horus i en la derrota del conjunt, veiem una altra separació de la norma al devorador / assimilació de setembre a Horus, amb el resultat d’Horus amb representacions tant de la falcó cap i el cap d’animal desconegut de setembre. Aquest com el budisme representa la dissolució de la dicotomia.

Déu com el diable – Diversos autors religiosos al llarg de la història han avançat la noció peculiar que el déu de la Bíblia d’Abraham i les seves seqüeles és consistent en el caràcter amb el diable. Ells fan el cas que el Déu de la Bíblia és una força divina que provoquen el sofriment, mort i destrucció i que tempta o ordres de la humanitat a cometre el caos i el genocidi.
Aquests escrits es refereixen al Déu de la Bíblia de diverses maneres com semidéus, un àngel del mal, el déu dimoni, el príncep de les tenebres, la font de tot mal, un dimoni, un tirà cruel, iracund, guerrer, Satanàs, el diable i la primera bèstia del llibre de Apocalipsi.

Molts dels autors critiquen només jo, el Déu de les escriptures d’Abraham Tanaj, en contrast amb el veritable déu del Nou Testament. No obstant això, altres autors apliquen la seva condemna a la divinitat de tot el judaisme, el cristianisme i l’Islam. Els autors afirmen els seus drets per la referència a una sèrie de passatges en les escriptures bíbliques que descriu les accions de Déu que ells diuen són dolents o el Diable-com. Molts dels autors han estat severament castigats pels seus escrits i els seus seguidors van matar justificadament.

Falsos Cristos i falsos profetes – que veuen Què Com Per què és on està el diable? | 2010 | 2017

Comments are closed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.