Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τις σημαντικότερες αγγλόφωνες χώρες σε όλο τον κόσμο
  – Αυστραλία, Καναδάς, Νέα Ζηλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο της Αγγλίας, της Σκωτίας και της Ουαλίας, Ηνωμένο Βασίλειο – Μεγάλη Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες – ΗΠΑ

Άγγελοι που ακούσαμε σχετικά με Υψηλή
Μακριά σε μια φάτνη
Μπλε Χριστούγεννα
Deck the Halls
Πρώτον Noel, το
Go Πείτε το στο βουνό
Good Men Christian, χαιρετε
Ακούστε! The Herald Angels Sing
Έχετε τον εαυτό σας Καλά Χριστούγεννα Little
Εδώ έρχεται ο Άγιος Βασίλης
Θα είναι το σπίτι για τα Χριστούγεννα
Ήρθε, τα μεσάνυχτα Clear
Jingle Bells
Χαρά στον κόσμο
Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!
Little Boy Drummer, η
O Χριστουγεννιάτικο Δέντρο
O Come, All Ye Faithful
Άγιε Νύχτα
O μικρή πόλη της Βηθλεέμ
Silent Night
Silver Bells
Η πρώτη Noel
Εμείς Three Kings
Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα
Ποιο παιδί είναι αυτό;
Λευκά Χριστούγεννα
Winter Wonderland

Πιο πρόσφατα δημοφιλή τραγούδια των Χριστουγέννων, οι οποίες συχνά εισάγονται από κινηματογραφικές ταινίες ή άλλο μέσο ψυχαγωγίας, ειδικά για τα Χριστούγεννα, αλλά συνήθως δεν είναι ανοιχτά τη θρησκευτική και ως εκ τούτου δεν χαρακτηρίζονται ως Χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Η αρχετυπική παράδειγμα είναι το 1942 το «Λευκά Χριστούγεννα», αν και πολλά άλλα τραγούδια των διακοπών έχουν γίνει αιώνιο φαβορί στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως η Gene Autry με τίτλο «Ρούντολφ το Red-Nosed Τάρανδος».

                                                  Οι περισσότεροι-εκτέλεσε «διακοπών» τραγούδια
 
Σύμφωνα με την αμερικανική κοινωνία των Συνθετών, Συγγραφέων και Εκδοτών, τα ακόλουθα είναι τα Top 25 περισσότερο γίνεται “διακοπές” τραγούδια που έγραψε ο ASCAP μέλη για τα πέντε πρώτα χρόνια του 21ου αιώνα. Ο κατάλογος δεν περιλαμβάνει τα τραγούδια από τα πνευματικά δικαιώματα (όπως το «Jingle Bells») ή γράφτηκαν από τα μέλη της ραδιοφωνικής μετάδοσης μουσικής, Incorporated, που είναι γνωστή ως ΔΜΣ.

. 1 “The Christmas Song” (Κάστανα σκάρα σε μια ανοικτή πυρκαγιά) – Mel Torme, Wells Robert
. 2 “Άγιος Βασίλης έρχεται στην πόλη” – Φρεντ Φαλαρίδες, Gillespie Haven
. 3 “οι ίδιοι Καλά Χριστούγεννα Little” – Ραλφ Μπλέιν, Μάρτιν Hugh
4. “Θαυμάτων χειμώνα” – Bernard Felix, Richard B. Smith
. 5 “Λευκά Χριστούγεννα” – Irving Berlin
6. “Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!” – Sammy Cahn, Jule Styne
. 7 «Ρούντολφ το Red-Nosed Τάρανδος” – Johnny Marks
. 8 “Rock Bell Jingle” – Joseph Beal Carleton, James Ross Boothe
9. “Θα είναι το σπίτι για τα Χριστούγεννα” – Kent Walter, Κιμ Gannon, Ram Buck
10 “The Little Drummer Boy” -. Κάθριν Ντέιβις Κ., Ερρίκος Β. Onorati, Harry Simeone
11. “Έλκηθρο Ride” – Leroy Anderson, Parish Μίτσελ
12. “Είναι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου” – Edward Pola, Γιώργος Wyle
13. “Καμπάνες Silver” – Jay Livingston, Έβανς Ray
14 “Rockin ‘Γύρω από το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο” -. Johnny Marks
15. “Feliz Navidad” – José Feliciano
16. “Blue Christmas” – Billy Hayes, Jay W. Johnson
17 “Παγωμένος ο χιονάνθρωπος” -. Steve Nelson, Walter E. Rollins
18 «Μια Holly Jolly Christmas” -. Johnny Marks
19. “I Saw Mommy Kissing Santa Claus” – Tommie Κόνορ
20. “Εδώ έρχεται ο Άγιος Βασίλης” (Δεξιά Κάτω Santa Claus Lane) – Autry Gene, Oakley Haldeman
21. “Είναι αρχίζει να φαίνεται πολύ όπως τα Χριστούγεννα” – Meredith Willson
. 22 “(δεν υπάρχει μέρος αρέσει) Σπίτι για τις διακοπές” – Allen Μπομπ, Al Stillman
23. “Carol του Καμπάνες” – Peter J. Wilhousky, Leontovich Mykola
24 “Santa Baby” -. Joan Javits Ellen, Springer Φίλιππος, ο Τόνι Springer
25 “Wonderful Χριστούγεννα.” – Paul McCartney
26. “Happy Xmas (War είναι Over)” – John και Yoko, Η πλαστική Ono Band με τον Harlem Κοινότητα Χορωδία
«Για τους Αμερικανούς και πολλοί άλλοι σε όλο τον κόσμο, αυτά τα κλασικά στίχους και τις μελωδίες μπορούν να διαχωριστούν από τον εορτασμό της περιόδου των διακοπών – φωτίζοντας ζωές κάθε χρόνο, και να λειτουργεί ως ο ακρογωνιαίος λίθος του ρεπερτορίου ASCAP.”

Marilyn Bergman, ASCAP Πρόεδρος και Πρόεδροςτης αυτά, τα παλαιότερα τραγούδια είναι «Αγιος Βασίλης έρχεται στην πόλη” και “Winter Wonderland”, το οποίο και οι δύο δημοσιεύθηκαν το 1934. Το νεότερο τραγούδι είναι Mark Lowry του “Mary, Did You Know” από το 1984. Τραγούδια εισαχθεί μέσω κινηματογραφικών ταινιών στην κορυφή 25 είναι: «Λευκά Χριστούγεννα» από το Holiday Inn (1942), «οι ίδιοι Καλά Little Christmas” από το Meet Me στο Σεντ Λούις (1944), και το “Silver Bells” στο The Lemon Drop Kid (1950).

Johnny Marks έχει τρία κορυφαία τραγούδια των Χριστουγέννων, οι περισσότεροι για κάθε συγγραφέα-«Ρούντολφ το Red-Nosed Τάρανδοι”, “Rockin ‘Γύρω από το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο”, και “A Holly Jolly Christmas». Μέχρι στιγμής το πιο καταγράφεται χριστουγεννιάτικο τραγούδι είναι το “White Christmas” με πάνω από 500 εκδόσεις σε δεκάδες γλώσσες.

Ενώ ο κατάλογος ASCAP είναι σχετικά δημοφιλής στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, παραμένει σε μεγάλο βαθμό επισκιαστεί από μια συλλογή από τα χτυπήματα διαγραμμάτων που καταγράφονται σε μια προσπάθεια να στεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο νούμερο ένα χριστουγεννιάτικο, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970 και του ’80. Η συντριπτική πλειοψηφία των τραγουδιών αυτών έπαιξε μεγάλο βαθμό σε μια αίσθηση μέρος ή το νεωτερισμό και καταγράφηκαν από μια πλήρη γκάμα καλλιτεχνών από μεγάλες παγκόσμιες αστέρια, τους καλλιτέχνες που απολαμβάνει μεγάλη επιτυχία στη Μεγάλη Βρετανία κατά τη χρονική στιγμή, μπάντες που σκόραρε αλλιώς μόνο μια χούφτα των ήσσονος σημασίας hits και μια σειρά από πράξεις νεωτερισμός που καταγράφεται μόνο ένα τραγούδι. Αυτά τα τραγούδια πάει για να κυριαρχήσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία μουσικές παραδόσεις των Χριστουγέννων και έχουν σε μεγάλο βαθμό επισκιαστεί συχνά λιγότερο το κόμμα τους προσανατολισμό ASCAP τραγούδια, αν και Wonderful Χριστούγεννα του Paul McCartney έχει καταφέρει να καλύπτουν τις δύο ομάδες.

Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του 2007, το δημοφιλέστερο τραγούδι του Ηνωμένου Βασιλείου Χριστούγεννα Καλά Χριστούγεννα Όλοι από Slade, ένα συγκρότημα που ήταν εξαιρετικά δημοφιλές στη δεκαετία του 1970.

 Εγκρίνεται Χριστούγεννα μουσικής
Ένα μεγάλο μέρος αυτό που είναι γνωστό ως μουσική Χριστουγέννων σήμερα εγκρίθηκε από τη μουσική που αρχικά δημιουργήθηκαν για άλλους σκοπούς. Αναδρομικά αυτές εφαρμόστηκαν από τα Χριστούγεννα, ή ήρθε να συνδέονται με τις διακοπές με κάποιο τρόπο.

Πολλά κοσμικά τραγούδια θεωρούνται τα τραγούδια “Χριστούγεννα” λόγω της περιόδου του έτους τις περισσότερες φορές ακούσει ή τραγουδήσει, παρά ποτέ που παραπέμπουν σε τίποτα για τις διακοπές. Αυτά τα τραγούδια περιλαμβάνουν αγαπημένα όπως “Winter Wonderland”, “Let it Snow”, και “το μωρό, αυτό είναι κρύο έξω”. “Έλκηθρο Ride” ‘s πρότυπο στίχοι δεν αναφέρω ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι, αλλά ένα πάρτι γενεθλίων. Η πλέον πολύ δημοφιλές πρότυπο Χριστούγεννα “Jingle Bells» γράφτηκε αρχικά για τον εορτασμό των Ευχαριστιών.

Πολλά από αυτά τα τραγούδια ανήκουν στην γενική “χειμώνα” ταξινόμηση, δεδομένου ότι δεν φέρουν υποδήλωση Χριστούγεννα σε όλους. Για να διαδώσει ένα χειμώνα με θέμα το τραγούδι, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς του να θεωρηθεί ως “Christmas” τραγούδι, θα ήταν δύσκολη. Στην πραγματικότητα, το χειμώνα-με θέμα τα τραγούδια γενικά δεν παίζεται στο ραδιόφωνο στις ΗΠΑ, κατά το μεγαλύτερο μέρος του χειμώνα, μετά την περίοδο των Χριστουγέννων έχει λήξει, σε χαρακτηριστική αντίθεση με τους ομολόγους τους, hits του καλοκαιριού, οι οποίες λαμβάνουν airplay ολόκληρη εποχή τους. Μπορούν να λάβουν περιορισμένα ραδιοφωνικού airplay για μερικούς σταθμούς, ιδιαίτερα μετά από ένα σημαντικό γεγονός χιόνι.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι όροι “χριστουγεννιάτικο νούμερο ένα και μόνο” και “χριστουγεννιάτικο νούμερο δύο μονά” τραγούδια χαρακτηρίζει κυκλοφόρησε γύρω από το χρόνο των διακοπών Χριστουγέννων και που φτάνουν στην κορυφή του UK Singles Chart. Αν και ορισμένα από αυτά τα τραγούδια έχουν την τάση να αναπτύσσουν μια ένωση με τα Χριστούγεννα ή την περίοδο των διακοπών, μια τέτοια ένωση τείνει να είναι πολύ μικρότερη από ό, τι έζησε τα πιο παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια με θέμα όπως το “Καλά Χριστούγεννα Όλοι”, “εγώ ήθελα να ήταν Χριστούγεννα Καθημερινή »,« γκι και κρασί “και” Merry Christmas Everyone “, και τα τραγούδια μπορεί να έχει τίποτα να κάνει με τα Χριστούγεννα ή ακόμα και το χειμώνα. Μερικά τραγούδια θα είναι« πειραγμένο »για να γίνουν πιο σχετικές με τα Χριστούγεννα. Αυτό είναι σχεδόν αποκλειστικά Βρετανοί πολιτισμικό φαινόμενο, και μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα περιλαμβάνουν Band Aid του “Ξέρουν Είναι Χριστούγεννα;”, “Happy Xmas (War Is Over)” του Τζον Λένον και Wham! “s” Last Christmas “. Από το ντεμπούτο της τηλεοπτικής σειράς The X Παράγοντας, η οποία λήγει το Δεκέμβριο, το τραγούδι από το ντεμπούτο νικητής αυτής της σειράς «γενικά απελευθερώνεται σε μια εποχή που ευνοεί να γίνει ο αριθμός των Χριστουγέννων ένα, και τα περισσότερα από τα τραγούδια έχουν καμία σχέση με τα Χριστούγεννα. (Στην απάντηση, το 2009, ένα τραγούδι από Rage Against the Machine με τίτλο “Killing στο όνομα« προήχθη, μέσω μιας εκστρατείας στο Internet, με τον αριθμό των Χριστουγέννων μια θέση για το σαφή σκοπό την πρόληψη ο νικητής του X Factor από την επίτευξη του θέση. Μια σχετική εκστρατεία επιδιώκει να προωθήσει τον John σιωπηλή του Cage “4’33” “με τον αριθμό των Χριστουγέννων ένα σημείο.

Το φαινόμενο δεν περιορίζεται στη δημοφιλή μουσική: κλασσική μουσική, επίσης, έχει εκδοθεί προς τον κανόνα των Χριστουγέννων. μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι Ο Καρυοθραύστης περιλαμβάνει ένα σύνολο κοσμικού ορχηστρικά κομμάτια συχνά διενεργούνται στα Χριστούγεννα. Ίσως το πιο διάσημο μουσικό Χριστούγεννα όλων, του Χαίντελ «Μεσσίας», γράφτηκε για την απόδοση του Πάσχα το 1742 στην Ιρλανδία, και διενεργήθηκε από το 1750 μέχρι το θάνατο του Handel για το βρεφοκομείο για ορφανά περίπου Πάσχα.

 Φαντεζί τραγούδια
Μια άλλη μορφή του λαϊκού τραγουδιού Χριστουγέννων είναι αυτές μουσικές παρωδίες εκτελούνται αποκλειστικά για κωμικό αποτέλεσμα, που συνήθως χαρακτηρίζονται ως “φαντεζί τραγούδια”. Αυτές κυμαίνονται από αυτά που τραγουδιούνται από τα παιδιά, ή σε μεγάλο βαθμό για τη διασκέδασή τους, σε όσους έχουν ένα σαφώς ενήλικο θέμα.

 Νεανική
“All I Want για τα Χριστούγεννα είναι δύο μπροστινά δόντια μου” γράφτηκε από τον Donald Yetter Gardner το 1944 και εισήχθη από τον Spike Jones και City Slickers του το 1948.
“I Saw Mommy Kissing Santa Claus” τραγουδιέται από 13-ετών Jimmy Boyd το 1952.
“Θέλω έναν ιπποπόταμο για τα Χριστούγεννα» που γράφτηκε από τον John Rox και εκτελούνται κατά 10 χρονών Gayla Peevey το 1953.
“Nuttin« Για τα Χριστούγεννα »από το άρθρο Mooney και Barry Gordon, ο οποίος ήταν επτά ετών, όταν τραγούδησε το τραγούδι το 1955.
“Το τραγούδι Chipmunk (Χριστούγεννα μην αργείτε)” τραγουδιέται από Alvin και το Chipmunks το 1958.
“Holiday Monster είναι” καταγράφονται από Bobby «Boris» Pickett, γραμμένο από τον Paul Harrison, απελευθέρωσε Δεκεμβρίου 1962.
«Είσαι: ένα, ο κ. Grinch” αρχικά γίνεται για τα κινούμενα σχέδια 1966 ειδική Πώς το Grinch έκλεψε τα Χριστούγεννα. Οι στίχοι γράφτηκαν από τον Δρ Seuss, η μουσική ήταν ο Albert Χάγης, και οι στίχοι έγιναν από Thurl Ravenscroft. Πολλές διαφορετικές εκδοχές έχουν καταγραφεί από τότε.
«Χριστούγεννα Snoopy το” εκτελούνται από το βασιλικό εθνοφρουρών το 1967? Συνέχεια με τα προγενέστερα το τραγούδι τους “. Snoopy Vs The Red Baron» καταγράφεται το 1966.
 Ενηλίκων
“Γιαγιά Got Run Over από ένα ελάφι” από τον Elmo & Patsy που βγήκε το 1979.
“Rusty Chevrolet” από Da Yoopers το 1987, μια παρωδία του Jingle Bells.
“Άγιος Βασίλης και η παλιά κυρά του” καταγράφονται από Cheech και Chong το 1971.
“A Christmas Carol” από τον Tom Lehrer, μια παρωδία των Χριστουγέννων κάλαντα για να αποδείξει το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων – το εμπορικό πνεύμα.
“Πράσινο χριστιανική πε $ $ TMA, μια ομοίως με θέμα παρωδία από τον Stan Freberg.
“Μην Shoot Me Santa» κυκλοφόρησε από τους The Killers, το 2007, επωφελούμενη διάφορες φιλανθρωπίες του AIDS.
“Χριστουγεννιάτικο Δέντρο” από Lady Gaga που χαρακτηρίζει Space Cowboy κυκλοφόρησε το 2008.
Πολυάριθμες «Το Δωδεκαήμερο» παρωδίες, συμπεριλαμβανομένης μίας από τον Bob McKenzie και Doug (Rick Moranis και Dave Thomas), το οποίο βγήκε το 1982, και ένα άλλο από την ομάδα capella Straight Δεν Chaser η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1997.
“Once Upon A Christmas” από τον συνθέτη Robert Maitland κυκλοφόρησε το 2010, που χαρακτηρίζει Cariss Crosbie, αποδίδοντας σεβασμό στο ύφος των Χριστουγέννων της Motown και Phil Spector. ”
Ο αριθμός των Χριστουγέννων τραγούδια καινοτομίας είναι τόσο απέραντη ότι το ραδιόφωνο υποδοχής Δρ Demento αφιερώνει ένα ολόκληρο μήνα από την εβδομαδιαία δίωρη επεισόδια με τη μορφή κατ ‘έτος, και τα τραγούδια καινοτομίας λαμβάνουν συχνά αιτήματα σε ραδιοφωνικούς σταθμούς σε ολόκληρη τη χώρα.
Ποια ήταν η πιο ελεύθερη μήνα με δωρεάν Wi-Fi boutique business centre και η πισίνα στο επίσημο site; Που να ακούσετε και να διαβάσετε σχόλια βιβλίο σήμερα για το μεγάλο σύλλογο και μεγάλη αξία. Γιατί να μην πάρει κουπόνια groupon μας για τις καλύτερες τιμές εγγυημένες; Πότε μπορείτε να αποθηκεύσετε μεγάλο στο επίσημο site με δωρεάν φτηνές διαπραγματεύσεις του προϋπολογισμού. Ποιος έχει πάρει καλύτερο εκπτωτικό κουπόνι επιτοκίου με ελεύθερη την εβδομάδα χωρίς συμμετοχή σε δίκη. Πώς να πάρει μέχρι και 50% έκπτωση σε προσιτές τιμές μεγάλη αξία!

Αγαπημένο Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τις σημαντικότερες αγγλόφωνες χώρες σε όλο τον κόσμο | 2010 | 2017

Comments are closed.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.