Miten pääsiäinen vietetään ympäri maailmaa? amazed1.com Australia Brasilia Kanada Kiina Ranska Saksa Italia Japani Venäjä Yhdistynyt kuningaskunta Yhdysvallat 2s2u.com Yhdistynyt kuningaskunta Yhdysvallat pääsiäisjuhlilla pidetään monin eri tavoin muun lännen kristityt. Perinteinen, liturgista tarkkailu pääsiäinen, jota harjoitetaan muun roomalaiskatolisten ja jotkut luterilaiset ja anglikaanit alkaa yöllä pääsiäislauantai kanssa pääsiäisen Vigil. Tämä tärkein liturgia vuoden, alkaa täydellisessä pimeydessä ja siunausta pääsiäisen palo, valaistus suurten Paschal kynttilä symbolinen ylösnousseen Kristuksen ja messuamisen Exultet tai pääsiäisen julistus johtuvan Saint Ambrose Milanon. Tämän jälkeen palvelu valon määrä lukemat Vanhan testamentin luetaan, nämä kertovat tarinoita luomisen uhrata Iisakin, ylitys Punaisenmeren ja ennusti Messiaan tulon. Tämä osa palvelua huipentuu laulu Gloria ja Halleluja ja Amazed1. Com marttyyrina ylösnousemuksen. Tällä hetkellä valot esille ja kirkonkellot ovat puolaksi, paikallisen käytännön mukaisesti. Saarna voi olla saarnasi jälkeen evankeliumia. Sitten painopiste siirtyy puhujakorokkeelle ja fontti. Muinoin, pääsiäinen pidettiin ihanteellista aikaa muuntaa vastaanottaa kaste, ja tämä käytäntö jatkuu sisällä roomalaiskatolisuuden ja anglikaaninen ehtoollinen. Onko kaste tässä vaiheessa tai ei, se on perinteistä seurakunta jatkaa lupaukset heidän kastetunnustuksen uskoa. Tämä säädös on usein tiivistetty sadetus seurakunnan pyhällä vedellä fontti. Katolinen sakramentti Vahvistus on myös vietetään Vigil.

Pääsiäinen Vigil päättyy juhla eukaristian tunnetaan joissakin perinteet ehtoolliselle. Tietyt erot pääsiäisen Vigil olemassa: Jotkut kirkot lukea Vanhan testamentin opetukset ennen kulkue Paschal kynttilän, ja sitten lukea evankeliumia heti Exsultet. Jotkut kirkot haluavat pitää tämän aatto hyvin varhain sunnuntaiaamuna sijaan lauantai-iltana, erityisesti protestanttiset kirkot, pohtimaan evankeliumin huomioon tulevien naisten hautaan aamunkoitteessa ensimmäisenä viikonpäivänä. Nämä palvelut ovat nimeltään Sunrise palvelu ja esiintyvät usein ulkona, jossa esimerkiksi kirkon hautausmaa, piha, tai läheiseen puistoon.

Ensimmäiset merkinnät “Sunrise Service” tapahtui 1732 2S2u. Com kesken yhtenäisen veljiä Moravian seurakunta on Herrnhut, Saksi, mitä nyt Saksa.

Tänään juhlia on yleensä tarjolla pääsiäissunnuntaina itse. Musiikki palvelun, erityisesti usein näyttää erittäin juhlava sävy. Usein Seurakunnan palvonta tila on sisustettu erityisen bannerit ja kukat, kuten pääsiäisenä liljoja.

Puolan kulttuurin Rezurekcja Ylösnousemus Kulkue on iloinen pääsiäisaamun Massa aamunkoitteessa, kun kirkonkellot kajahtaa ja räjähdysten kaikua kunniaksi Kristus nousi kuolleista. Ennen massa alkaa aamunkoitteessa, juhlava kulkue kanssa Siunattu sakramentti suoritetaan alla katos ympäröi kirkkoa. amazed1.com Kun kirkonkellot kajahtaa, käsi kellot voimakkaasti järkyttyneitä alttarille pojat, ilma on täynnä suitsukkeita ja uskollinen korottaa äänensä taivaaseen ja voittoisa tekee vuosisataisten pääsiäisen virsiä. Kun Siunattu sakramentin tapahtuu kirkon ympärillä ja kumarrus on valmis, pääsiäinen Mass alkaa. Toinen puolalainen pääsiäinen perinne on Święconka, siunausta pääsiäisen koreja, joita seurakunnan papiksi pääsiäislauantai. Tapa on juhlittu paitsi Puolassa, mutta myös Yhdysvalloissa Puolan-amerikkalaiset.

Itä Kristinusko – Pääsiäinen kulkue Venäjän Crucession Pascha on keskeinen ja tärkein juhla-ja Itä-Oriental ortodoksisen kirkon:
Tämä on odotettu ja pyhäpäivänä,
Yksi kesken sapatteja,
Sovereign ja Lady päivää
Juhla juhlia, juhla juhlat,
johon me ylistämme Kristusta koko ikuisuuden!
Joka toinen uskonnollinen festivaali kalenteriaan, kuten joulu, on toissijainen merkitys juhlaa Jeesuksen Kristuksen ylösnousemuksen. Tämä näkyy runsaasti Paschal tulli kulttuureihin maat ovat perinteisesti olleet ortodoksinen kristitty enemmistö. Itä-katoliset ovat samanlaisia painotetaan niiden kalenterit, amazed1. Com ja monet niiden liturgisen tulli ovat hyvin samankaltaisia. Tämä ei tarkoita sitä, että joulun ja muiden osien kristillisen liturgisen kalenterin ohitetaan. Sen sijaan nämä tapahtumat ovat kaikki nähneet tarpeen, mutta alustava, ja valaistaan, koko huipentuma ylösnousemuksen, jossa kaikki on tullut ennen saavuttaa täyttymystä ja hedelmää. He palavat vain valossa ylösnousemuksen. Pasha on ensisijainen toimi, joka täyttää tarkoituksena Kristuksen maan päällä voittaa kuoleman kuolemalla ja puhdistaa ja ylentää ihmiskuntaa vapaaehtoisesti olettaen ja poistamaan ihmisen haurautta. Tämä on lyhyesti tiivistää Paschal troparion, laulettiin toistuvasti aikana Pasha kunnes Apodosis ja Pasha, joka on päivä ennen Ascension:

Kristus nousi kuolleista,
Trampling alas kuolemalla kuoleman
Ja kun ne haudoissa
Antaen elämän!

Valmistelu Pasha alkaa kauden Suuren paaston. Lisäksi paasto, almuja antamalla, ja rukous, ortodoksien leikata kaikki viihde ja muita keskeisiä maallisen toiminnan asteittain niiden poistamiseen saakka Suuri ja Pyhä perjantaina kaikkein karu päivän aikana. Perinteisesti iltana Ison ja pääsiäislauantai, Midnight Office vietetään pian 23:00 pitämässään loppuun kaikki valo kirkkorakennus on sammunut, ja kaikki odottaa pimeyden ja hiljaisuuden aivohalvaus puoltayötä. Sitten uusi liekki iski alttarille, tai pappi valot hänen kynttilän ikuinen valo pitää polttaa siellä, ja sitten hän palaa kynttilät 2S2u.com hallussa diakonit tai muita avustajia, jotka sitten mennä sytyttää kynttilöitä hallussa seurakunta Tämä käytäntö on peräisin vastaanoton Pyhän Tulen kirkossa Pyhän haudan Jerusalemissa. Sitten pappi ja seurakunta mennä Crucession kulkue kanssa ristin ympärillä temppelin kirkkorakennus, joilla kynttilöitä, huutaen:
By Thy ylösnousemus Kristus Vapahtajamme taivaan enkelit laulavat, jotta meistä, jotka ovat maan päällä, ylistää sinua sydämen puhtautta.

Tämä kulkue reenacts matkan Mirha haltijoiden on Tomb Jeesuksen “hyvin varhain aamulla” Luke 24:1. Kun kiertää ympäri temppelin kerran tai kolme kertaa, kulkue pysähtyy edessä suljettujen ovien takana. Kreikan Käytännössä pappi lukee valinta Gospel Kirja Mark 16:1-8. Sitten kaikki perinteet, pappi tekee ristinmerkin kanssa kupin edessä suljettujen ovien edustavat suljetussa hauta. Hän ja kansan laulu Paschal Troparion, ja kaikki kelloja ja semantra ovat kuulosti. Sitten kaikki palata temppeliin ja Paschal Matins alkaa välittömästi sen jälkeen Paschal tuntia ja sitten Paschal Divine liturgia. Kohokohta liturgia on toimituksen Paschal Saarna Pyhän Johannes Krysostomos, josta seurakunta seisoo.

Kun irtisanominen liturgia, pappi voi siunata Paschal munat ja koreja nostanut uskollinen niitä sisältäviä elintarvikkeita, jotka on kielletty aikana Great Fast. Heti kun liturgia on tapana seurakunta jakaa ateria, lähinnä Agape illallinen joskin 02:00 tai myöhemmin. Kreikassa perinteinen ateria on mageiritsa, runsas muhennos hienonnettu karitsan maksa ja luonnonvaraisten vihreät maustetaan muna-ja sitruunakastiketta. Perinteisesti pääsiäismunia, kovaksi keitettyjä munia värjätty kirkas punainen symboloi vuotanut verta Kristuksen ja lupaus iankaikkisesta elämästä, halkeilleet yhdessä avaamisen kunniaksi Tomb of Christ.

Seuraavana aamuna, pääsiäissunnuntaina oikea, ei ole Jumalan liturgia, koska liturgia on se päivä on jo juhlittu. Sen sijaan iltapäivällä, se on usein perinteisiä juhlia “Agape Vespers”. Tämän palvelun on totuttu viime vuosisatojen pappi ja seurakunnan jäseniä lukemaan osa Johanneksen evankeliumin 20:19-25 paikoitellen lukeminen on laajennettu koskemaan säkeet 19:26-31 2S2u. com niin monella kielellä kuin pystyvät, näyttää yleismaailmallisuuden ylösnousemuksen.

Saat loput viikon, joka tunnetaan nimellä “Bright Week”, kaikki paasto on kielletty, ja tavanomaiset Paschal tervehdys: “Kristus on ylösnoussut!”, Johon vastaus on: “Totisesti Hän on noussut ylös!” Tämä voi myös tehdä monella eri kielellä. Palvelut aikana Bright viikko ovat lähes identtiset on Pasha itse, paitsi että ne eivät keskiyöllä, mutta niiden normaaleina aikoina päivän aikana. Crucession aikana Bright vietetään joko jälkeen Paschal Matins tai Paschal Divine liturgia.

Pääsiäinen oli ensimmäisten joukossa uhreja eräillä Uskonpuhdistus, joiden katsotaan pakanallinen joidenkin uskonpuhdistuksen johtajat. Muut Uskonpuhdistuksen kirkot, kuten luterilainen, metodisti, ja anglikaaninen säilyttänyt hyvin noudatetaan täysimääräisesti kirkkovuoden. Jotkut fundamentalistiset kristityt, edelleen hylätä juhla pääsiäisen ja joulun, koska he uskovat niiden olevan peruuttamattomasti rasittavat pakanuutta ja epäjumalanpalvelusta. Jotkut kristityt, jotka eivät juhlivat pääsiäistä Amazed1. Com mieluummin kutsua sitä “Resurrection Sunday” tai “Resurrection”, kuten tapaa erottaa uskonnollinen juhla useammasta maallinen tai kaupallisia näkökohtia loma kuten pääsiäispupuun.

Jäsenet Religious Society of Friends kveekareilla eivät perinteisesti juhlia tai tarkkailla pääsiäistä tai muuna kirkollisena juhlapäivänä, uskoen sen sijaan, että “jokainen päivä on Herran päivä”, ja että nousu on yksi päivä muiden yläpuolelle mukaan on hyväksyttävää tehdä ei- Christian toimii muina päivinä, he uskovat, että jokainen päivä on pyhä, ja olisi elänyt sellaisenaan. Tämä usko kveekareilla kutsutaan heidän todistuksensa aikaa vastaan ja kausi.

Pyhä viikko Lasaruksen lauantai – Palmusunnuntai – Pyhä Maanantai – Holy Tiistai – Holy Keskiviikko – kiirastorstai – pitkäperjantai – pääsiäislauantai – pääsiäispäivä – toinen pääsiäispäivä kristinuskon Jeesus Kristus Passion – Jeesuksen ristiinnaulitsemisen Amazed1. Com – Jeesuksen hautaaminen – ylösnousemus Jeesus – Pääsiäispäivä – apostolit “Fast – Pääsiäinen Vigil – pitkäperjantai Rukous – Viimeinen ehtoollinen – pitkäperjantai” Rukous juutalaisten – Suuren paaston – paaston – Lumen Christi – Mirha vaihdepölkyt Bright viikko – nukkumisen ja Jumalansynnyttäjän – Epitaphios – Paschal Saarna – Paschal Tide – Paschal kierto – Paschal tervehdys – Paschal trikirion – Paschal troparion – Pentecostarion Perinteinen pääsiäinen pelejä ja tulli – Święconka – pääsiäismuna Pääsiäispupu – Easter Bilby – Artos – Crucession – Pääsiäinen konepelti 2S2u. com – Pääsiäinen postikortti – Gorzkie Zale – Burning Juudas – Cascarones – Kroatian pisanica – Pääsiäinen haudan – Egg tanssi – Egg Sisustus – Kananmuna koristelu on slaavilaisen kulttuurin – Egg Hunt – Egg liikkuva – muna salakuuntelu – Egg tossing – Fasika – Holy Fire – Holy Week kulkue – Lieldienas – Pace Egg play – Puolan pisanka – Pysanka – Radonitsa – Saitopolemos – Scoppio del carro – Sunrise palvelua.

Miten pääsiäinen vietetään ympäri maailmaa? | 2011 | 2017

Comments are closed.