Wie Watch Wat Hoe Hoekom Waar is die duiwel – Wat is die duiwel?
God se boodskappers
Wat is Angels?
Wat is Wonderwerke?
Hoekom glo in wonderwerke?
Valse christusse en valse profete

Satan is die verpersoonliking van die bose. Die versoeking van Christus is gevind in die Evangelie van Matteus. Jesus, alleen in die woestyn is herhaaldelik versoek deur die Satan. In Mattheus 4: 10 Jesus sê vir die duiwel “Gaan weg, Satan, want daar is geskrywe: Jy mag aanbid die Here jou God, en Hom alleen moet jy dien.”

In die Wes-Christelike tradisie, die Satan het gewilde folklore, veral in sy rol as bedrieër figuur. As sodanig, is die karakter wat in ‘n groot aantal volksverhale en tradisionele mites van Ierland en Newfoundland, Italië en die Verenigde Koninkryk, waar hy dikwels pogings om te mislei of uit wit ander karakters. In sommige van hierdie verhale, die duiwel uitgebeeld as die mees gewilde skurk van die bepalings van die verpersoonliking van die bose. Duiwel het ook prominent in ‘n aantal verhale van hagiographical, of stories van heiliges, soos folk verhaal van St Dunstan, baie van wat buite die omvang van die godsdienstige wet gemagtig. Satan is ook ‘n herhalende funksie in verhale waarin die taal van die geografiese name, uitleen om sy naam te natuurlike formasies soos die skoorsteen van die duiwel.

In die Christendom is die dominant, en gewoonlik word uitgebeeld God en die duiwel veg vir die lewe van die mens, met die duiwel op soek na mense weg van God te lok en gaan na die hel. Satan lei ‘n krag van die bose engele, bekend as die Hebreeuse Bybel of Testament beskryf die duiwels nie. Die ou Ha teenliggaam – Satan engel wat toetse aanhits op die mens. Baie ander godsdienste van ‘n persoonlike of boef experimenteer soortgelyk aan die duiwel. Moderne konsepte in te sluit die konsep van Satan is gesimboliseer deur die mens self of minder van die aard van die sonde.
In die Christendom is bekend as die duiwel en Satan, en soms as Lucifer, alhoewel dit is opgemerk dat die verwysing in Jesaja 14:12 aan Lucifer, of die Seun van die oggend, is ‘n verwysing na die Babiloniese koning. In die lig van baie moderne Christene, die duiwel is ‘n engel dat die World Health Organization, aan die een kant – die derde van die engele gasheer en die demone was wederstrewig teen God, en daarom skuldig bevind is in’ n poel van vuur. Hy is beskryf as haat die hele mensdom, of meer akkuraat skepping, teen God, die verspreiding van leuens en saai verwoesting in die siele van die mensdom. Ander Christene beskou die duiwel in die Bybel figuurlik te verwys na die mens se sonde en versoeking en aan enige menslike stelsel in opposisie teen God.
Satan is dikwels geïdentifiseer net soos die slang Eva oortuig om te eet van die verbode boom, en dus, toon dikwels die Satan en die slang. Ten spyte van hierdie beperking bestaan nie in die verhaal van Adam en Eva, hierdie interpretasie gaan terug ten minste so ver as die tyd van die skryf van die Boek van Openbaring, wat spesifiek bekend as die duiwel slang Op. 20:02.
In die Bybel, en wat met die duiwel “en die Draak,” het die ou slang in Openbaring 00:09, is ook geïdentifiseer met die duiwel 20:02, sowel as “die owerste van hierdie wêreld in die boek van Johannes 12: 31, 14:30, “het die prins van die lugmag, dring ook aan Meririm, en” die gees is nou aan die kinders van die ongehoorsaamheid in die boek van Efesiërs 2:2, en “God in hierdie wêreld 2 Korintiërs 4:4 . Dit het ook die posisie van die draak in die Boek van Openbaring en die versoeker van die Evangelies, byvoorbeeld.
Beëlsebul is oorspronklik die naam van God gekweek, meer spesifiek ‘n sekere tipe van Baäl, van Sebub, Baäl, aangesteek. Gebruik ook die “Lord of the Flies,” maar in die Nuwe Testament as ‘n sinoniem vir Satan. Beskadig weergawe, “Belzeboub, verskyn in die Goddelike Komedie.
Satan is ‘n sinoniem vir die duiwel – ha – die duiwel,’ n boorling van die ontwikkeling van Engelse Oos, dēofol Ou Engels, en dit op sy beurt verteenwoordig ‘n Germaanse leen vroeg in die Latynse Diabolus ook’ n bron van “sataniese”. διάβολος Dit op sy beurt was geleen uit diábolos antieke Griekse, “Raar,” van diaballein “laster van ‘n friendly -” “. om te gooi” oor, deur ballein plus In die Nuwe Testament, “die duiwel is gebeur meer as 30 keer in die clips saam met diábolos antieke Grieks vir” “die duiwel, met verwysing na dieselfde persoon of iets van die duiwel.

Die ander name vir Satan

In sommige godsdienste, tradisies, en hierdie adres gestuur word aparte demone, en ander identifiseer hierdie name as manifestasies van die duiwel. Selfs wanneer die individu gedink en demone, en het gedink dikwels van ‘n paar wat direk onder die beheer van Satan. Identifiseer net die gedagte van soos die duiwel; lys van duiwels het ‘n lys van meer algemeen.
Azazel, Asael Hebreeuse koning van duiwels
Baphomet, duiwel aanbidding, wat veronderstel dat die Orde van die Tempeliers
Beëlsebul, Baäl zevuv בעל זבוב Hebreeus of die Here van die Vlieë Here van die Vlieë Matthew 10:25
Belial, Beliar, Bheliar Hebreeuse sonder die hoof, spottend van die aarde, die Here van Pride 2 Korintiërs 6:15
Room, en Satan in die Boek van Jubileë
Sammael, Samiel, Sammael Hebreeuse “gif van God”
666 of 616, en ‘n getal van die dier
Angra Mainyu, Qatar slenter “bose gees”, “onheilige gees”
Die Antichris, en die koms van die Satan tot die wêreld van die dooies in die Christelike
Donker Here
Der Duitse Leibhaftige “is dieselfde”
Diabolus, Diavolus Grieks “sny deur”
Satan, die Satan in die Islam
Here van die Onderwêreld – die Here van die hel – die Here van hierdie wêreld
Lucifer – die môre ster gekom het om die Griekse en Roemeens van die lig, verligting, en die planeet Venus, dikwels uitbeelding van die naam van Satan voor sy val
Groot
‘N Mefistofeles, Mephisto Griekse wat vermy die lig
Ouderdom nul, Nuuskierig, Nick en ou slang vir die duiwel, soos blyk uit die naam van ‘n karakter in die storie van die duiwel en Tom Walker
Liefde lewe
Prince of Darkness – Air
Satan – die teenstander, die verweerder, die Prokureur-generaal
Ou – ou – Gedraaide – wikkelen slang
Satan, wat is die Arabiese naam vir Satan
Kölski Ysland
Volland Frankryk in die Middeleeue
Satan in die populêre kultuur
Duiwel Tarot kaart
Satanisme
Hiërargie van demone
Die name van die duiwels
Hel, Hades, en vice
Verdrag met die duiwel
Getal van die dier
In die Judaïsme is daar geen heersende konsep van Satan in die Christendom of Islam, soos staal. In Hebreeus het die woord van die Bybel ha – השָׂטָן Satan beteken “teenstander of ‘n hindernis, of selfs” die Prokureur-generaal van die erkenning dat oorweeg God as die regter in die einde.
Hebreeuse Apokriewe
Apokriewe is godsdienstige geskrifte wat oor die algemeen nie aanvaar in die Bybel deur die Joodse en baie van die moderne – Protestantse Christelike denominasies vandag. In die Boek van Wysheid, en verteenwoordig Satan is die een wat die dood gebring aan die wêreld.
Hy ‘n beroep op Boek 2 van Henog, ook bekend as die Slawiese Boek van Henog, bevat Gregory Monitor Satanael.It pseudepigraphic is die teks van onsekere datum en onbekend outeurskap. Teks beskryf Satanael as Prince Gregory, wat weggegooi is van die gees en die hemel en die bose wat weet die verskil tussen wat is “regverdig” Wicked “en het ‘n soortgelyke storie in die Boek van Henog 1; egter in die boek. genoem die leier Gregory Semjâzâ.
In die apokriewe literatuur, en die reëls van die duiwel op ‘n groep van engele. Room, wat veroorsaak dat God Abraham te toets deur die offer van Isak, identies met die duiwel alles in die naam en die natuur.
Van Chasidic Jode van die agtiende eeu, ha – die duiwel is, was Ba Davar. En sien die Boek van Henog bevat Satariel, as die taal van Satan’el Sataniel wat dateer terug na die oorsprong van die Babiloniese. Soortgelyk in spelling spieël wat van sy broers, engele Michael, Raphael, Uriël en Gabriel, voor sy skorsing uit die Paradys.
In ander, nie – Opvattings, en die huidige Christelike geloof, byvoorbeeld, Christadelphians is nie die woord “Satan in die Bybel wat verwys na die persoonlike, bonatuurlike wese nie, maar om ‘n” vyand “, en verwys na die metafoor van die mens se sonde en versoeking.
In Islam en verwys na as Satan Satan Satan Arabies, wat verwys na die kwaad van die duiwel – soos die mens. Volgens die Koran, het God die duiwel van die “rook van die vuur saam met al die jinnand ander geskep mens uit klei Die sleutel kenmerk van die duiwel. Saam met arrogansie, is dat dit geen ander krag van energie voorstelle van die bose te gee in die hart van mans en vroue.
Volgens Moslem teologie, en die skorsing van die Satan uit die genade van God toe hy God ongehoorsaam was deur die keuse om nie net eer aan Adam, die vader van die ganse mensdom. Hy beweer dat dit beter is as Adam, op die basis dat ‘n mens is gemaak uit die grond om te keer self. Soos vir die engele, het hulle gegooi voor Adam lojaliteit en gehoorsaamheid te betoon aan God. Maar die duiwel, wat daarop aandring, in sy siening dat die mens is die laagste, in teenstelling met die engele en die krag gegee om te kies, kies om nie God te gehoorsaam. Rede hiervoor is dat geskors hom deur God, ‘n feit dat Iblies skuld op die mensdom. Berou van Adam en Eva in die begin, het die Satan is suksesvol in die verleidende Adam, maar sodra sy bedoelings duidelik geword, aan God en vry vir hul misstappe en vergewe. God het aan hulle ‘n sterk waarskuwing oor Iblies en die vure van die hel en vra hulle en hulle kinders weg te bly van humankindto fallacies van die sintuie wat veroorsaak word deur die duiwel.
Volgens verse uit die Koran, die taak van die Satan tot Arrest of Judgment Day Russia Today – Mei – qiyamais Adam se kinders van die mensdom te mislei. Daarna sal wees sit in die vure van die hel saam met diegene wat mislei is. Ook verwys na Satan as een van die djinn, en alles wat van rooklose vuur gemaak is. Koran nie beeld die duiwel en die vyand van God, en God is die Oppergesag oor al sy skeppings en Iblies is net een van sy skepsele kan wees. Een vyand is die Satan en die mensdom. Bedoel mense van gehoorsaamheid te verminder God. So, het hy gewaarsku die mensdom in die stryd teen jihad onheile van die Satan en versoekings hy sit hulle in Hulle is mense wat daarin slaag om dit met die paradys paradys beloon word Mae jannath, haalbare slegs deur regverdige optrede.
Uitbeeld Satan soos gesien in die Griekse Grondwet Gigas.The διάβολος ou Satan of ‘ejector’ diábolos beteken of ‘accuser’is geglo het in baie godsdienste en kulture om’ n kragtige, bonatuurlike entiteit wat is die verpersoonliking van die bose en vyand van God en die mens word wesens. En is gewoonlik geassosieer word met die Satan met ketters, ongelowiges, en ander ongelowiges. Hy oorweeg verskeie Abrahamitiese godsdienste van die Satan, soos die wederstrewige engel het gedaal, die duiwel wat mense verlei sonde of kwaad te pleeg. Ander het die duiwel as ‘n simbool wat’ n krisis van vertroue, individualisme, vrye wil, wysheid en verligting.

Wie Watch Wat Hoe Hoekom Waar is die duiwel – Wat is die duiwel? | 2010 | 2017

Comments are closed.