Quin és el diable? – Qui Mira Què Com Per què és on està el diable?

Missatgers de Déu
Quins són els àngels?
Què són els miracles?
Per què creure en els miracles?
Falsos Cristos i falsos profetes

Satanàs és l’encarnació del mal. La temptació de Crist es troba en l’Evangeli de Mateu. Jesús tot sol en el desert és diverses vegades temptat per Satanàs. En Mateu 4: 10 Jesús diu al diable “Vés, Satanàs, perquè escrit està, has d’adorar el Senyor, el teu Déu, a ell tot sol serviràs”.

En la tradició cristiana occidental, Satanàs va entrar en el folklore popular, especialment en el seu paper com a figura trampós. Com a tal, el personatge es troba en un gran nombre de contes populars i mites tradicionals d’Irlanda i Terranova, Itàlia i el Regne Unit, on sovint els intents d’enganyar o caràcters a terme l’enginy d’altres. En alguns d’aquests contes, el diable es presenta com el dolent més popular dels termes de l’encarnació del mal. Diable també ocupa un lloc destacat en una sèrie de contes de hagiogràfic, o contes dels sants, com el conte popular de Sant Dunstan, molts dels quals pot quedar fora de l’àmbit d’aplicació de la llei religiosa autoritzada. Satanàs és també una característica recurrent en els contes d’explicar el llenguatge dels noms geogràfics, donant el seu nom a formacions naturals, com la xemeneia del diable.

En el cristianisme, el dominant, i en general retratats són Déu i el diable lluita per la vida dels éssers humans, amb el diable tractant d’atreure la gent lluny de Déu i anar a l’infern. Satanàs indueix a una força dels àngels dolents, conegut com la Bíblia hebrea o Testament descriu dimonis. El vell anticossos Hi – àngel Satanàs que inciti les proves en persones. Moltes altres religions d’un experimentador personals o per força similar al diable. Els conceptes moderns que inclouen el concepte de Satanàs està simbolitzat pels mateixos éssers humans o menys la naturalesa del pecat.
En el cristianisme es coneix com el diable i Satanàs, i algunes vegades com Llucifer, encara que va assenyalar que la referència a Isaïes 14:12 a Llucifer, o el Fill del matí, és una referència al rei de Babilònia. En opinió de molts cristians d’avui, el dimoni és un àngel que l’Organització Mundial de la Salut, a un costat – la tercera part de les hosts angèliques i els dimonis es van revoltar contra Déu, i per tant ha estat condemnat en un llac de foc. Va ser descrit com odiar a tota la humanitat, o més exactament la creació, oposar-se a Déu, difondre mentides i causant estralls en les ànimes de la humanitat. Altres cristians consideren el diable en la Bíblia per a referir-se en sentit figurat per al pecat humà i la temptació i per a qualsevol sistema humà en oposició a Déu.
Satanàs és sovint identificat com la serp va convèncer a Eva a menjar de l’arbre prohibit, i per tant, sovint es representa a Satanàs i la serp. Malgrat aquesta limitació no existeix en el relat d’Adam i Eva, aquesta interpretació es remunta almenys fins al moment de redactar el llibre de l’Apocalipsi, que es coneix específicament com el dimoni serp Rev 20:02.
A la Bíblia, i identificat amb el diable “i el Drac”, la serp antiga en Apocalipsi 00:09, es va identificar també amb el diable 20:02, així com “el príncep d’aquest món en el llibre de Joan 12: 31, 14:30, “el príncep de la força aèria també va demanar Meririm, i” l’esperit es fa ara als fills de desobediència en el llibre de Efesis 2:02, i “Déu en aquest món 2 Corintis 4:04 . També es va determinar la posició del drac en el Llibre de la Revelació i el temptador dels Evangelis, per exemple.
Belcebú és originalment el nom de Déu culta, més específicament un cert tipus de Baal, de zebub Baal, lit. També utilitza el “senyor de les mosques”, però en el Nou Testament com un sinònim de Satanàs Nova. versió corrupta “, Belzeboub, apareix en la Divina Comèdia.
Satanàs és un sinònim per al diable – ha – el diable, que és oriünd de desenvolupament Anglès Orient, dēofol Anglès Antic, i això al seu torn representa un préstec germànics a principis del llatí Diabolus també una font de “satànic”. διάβολος Això al seu torn va ser pres de diabolos grec antic, “calumniador”, de diaballein “difamació d’un amistós -“. “tirar” a través de, a través de ballein més En el Nou Testament, “el diable està passant més de 30 vegades en els clips, juntament amb diàbolos grec antic per” “el diable, en referència a la mateixa persona o alguna cosa pel diable.

Els altres noms de Satanàs

En algunes religions, tradicions, i aquestes adreces són dimonis per separat, i altres identificar aquests noms com a manifestacions del diable. Tot i que el pensament individual i els dimonis, i el pensament sovint d’una mica de ser directament sota el control de Satanàs. Identifica només aquells considerats com el diable, llista de dimonis té una llista de més general.
Azazel, Assahel rei hebreu dels dimonis
Baphomet, adoració al diable, que assumeix que els Cavallers Templers
Belcebú, Baal zevuv בעל זבוב hebreu o el Senyor de les Mosques Senyor de les Mosques Mateu 10:25
Belial, Beli, Bheliar hebreu sense el principal, amb menyspreu de la terra, el Senyor de l’Orgull 2 Corintis 6:15
Mastema, i Satanàs en el Llibre dels Jubileus
Sammael, Samiel, Sammael hebreu “verí de Déu”
666 o 616, i un nombre de la bèstia
Angra Mainyu, estratagema Qatar “esperit impur”, “esperit impur”
L’Anticrist, i l’adveniment de Satanàs en el món dels morts en cristià
Senyor Fosc
Der alemanys Leibhaftige “és el mateix”
Diabolus, Diavolus grec “tallar”
Satanàs, Satan en l’Islam
Senyor del Inframundo – el Senyor de l’Infern – el Senyor d’aquest món
Llucifer – l’estrella del matí va arribar a la grega i romanesa de la llum, la il luminació i el planeta Venus, que representa sovint el nom de Satanàs abans de la seva caiguda
Enorme
Un Mefistòfil, Mephisto grega que evita la llum
Edat zero, Curiositat, Nick i l’argot d’edat per al diable, com ho demostra el nom d’un personatge de la història del diable i Tom Walker
Estimar la vida
Príncep de les Tenebres – Aire
Satanàs – l’adversari, l’acusat, el fiscal general
D’edat – edat – Twisted – volupa Serp
Satanàs, el qual és el nom àrab de Satanàs
Kolski Islàndia
Volland França en l’Edat Mitjana
Satanàs en la cultura popular
Diable Tarot
Satanisme
La jerarquia dels dimonis
Els noms dels dimonis
L’infern, l’Hades, i viceversa
Tractat amb el diable
Nombre de la bèstia
En el judaisme no existeix el concepte prevalent de Satanàs en el cristianisme o l’Islam, com l’acer. En hebreu, la paraula de la Bíblia ha – השָׂטָן Satanàs significa “adversari o un obstacle, o fins i tot” el fiscal general amb el reconeixement que consideren a Déu com el jutge de la final.
Hebreu apòcrifs
Apòcrifs són escrits religiosos que no són generalment acceptats en la Bíblia jueva i molts dels moderns – avui denominacions cristianes protestants. En el Llibre de la Saviesa, i representa a Satanàs és el que va portar la mort al món.
Va fer una crida a Llibre 2 d’Enoc, també anomenat el Llibre d’Henoc eslau, conté Gregori Monitor Satanael.It pseudepigraphic és el text de data incerta i autor desconegut. Satanael text descriu com el príncep Gregory, qui va ser expulsat de l’esperit i el cel i el mal que sap la diferència entre el que és “just” Wicked “i vaig trobar una història similar en el Llibre d’Henoc 1;. No obstant això, en el llibre, anomenat el líder Gregorio Semjaza.
En la literatura apòcrifa, i les regles del diable en un grup d’àngels. Mastema, el que fa Déu a prova a Abraham per mitjà del sacrifici d’Isaac, és idèntic amb el diable tot en el nom i la natura.
D’hectàrees Judios jasídic del segle XVIII, – el diable va ser Baal Davar. I va veure el Llibre d’Henoc conté Satariel, com la llengua de Satan’el Sataniel que es remunta als orígens de la babilònica. Similars en el mirall que l’ortografia dels seus germans, àngels Miquel, Rafael, Uriel i Gabriel, abans de la seva expulsió del Paradís.
En altres, no – Les creences i les creences cristianes actuals, per exemple, Cristadelfianos no és la paraula “Satanàs en la Bíblia que fa al personal, ser sobrenatural, sinó a qualsevol” enemic “, i es refereix a la metàfora del pecat humà i la temptació.
En l’Islam i es va referir a com Satanàs Satanàs Satanàs àrab, que es refereix a la maldat del diable – com els humans. Segons l’Alcorà, Déu va crear l’diable del fum “del foc juntament amb tots els jinnand altre home creat a partir d’argila. L’atribut clau del diable, juntament amb arrogància, és que no té una altra força de l’energia per donar suggeriments del mal en el cor dels homes i dones.
Segons la teologia musulmana, i l’expulsió de Satanàs de la gràcia de Déu quan va desobeir a Déu per l’elecció per honrar no només a Adam, el pare de tota la humanitat. Ha afirmat que és superior a Adam, en la base que l’home va ser creat de la terra a revertir. Pel que fa als àngels, es prosternà davant Adam per mostrar la lleialtat i l’obediència a Déu. No obstant això, el diable, que insisteix, en la seva opinió que l’home és el més baix, a diferència dels àngels i donat el poder de triar, opten per no obeir a Déu. La raó és que el va expulsar per Déu, un fet que Iblis culpa de la humanitat. Penedit d’Adam i Eva al principi, Satanàs ha tingut èxit a enganyar a Adam, però una vegada que les seves intencions es va fer evident, a Déu i posat en llibertat per les seves malifetes i perdonat. Déu els va donar una forta advertència sobre Iblis i el foc de l’infern i li va demanar a ells i als seus fills a mantenir allunyats de les falàcies dels sentits humankindto causada pel diable.
Segons els versicles de l’Alcorà, la tasca de Satanàs fins a la sentència o el Dia del Judici Russia Today – May – qiyamais per enganyar els nens d’Adam de la humanitat. Després d’això, es posarà en el foc de l’infern juntament amb aquells que havien estat enganyats. També es refereix a Satanàs com un dels genis, i tot el que es crea a partir foc sense fum. Alcorà no representen al diable, i l’enemic de Déu, i Déu és suprem sobre totes les seves creacions i Iblis és només una de les seves criatures. Un enemic és Satanàs i la humanitat. La intenció de reduir als éssers humans de l’obediència a Déu. Així, va advertir de la humanitat en la lluita contra mals de la jihad i les temptacions de Satanàs, els posa in Són persones que tenen èxit en això són recompensats amb el paradís jannath paradís Mae, assolible només per la conducta correcta.
Descriu a Satanàs com es veu en la Constitució grega Gigas.The διάβολος vell Satanàs o accuser’is significa “expulsió” diabolos o “creu en moltes religions i cultures per ser una entitat poderosa, sobrenatural, que és l’encarnació del mal i l’enemic de Déu i humans els éssers. I se sol associar amb el diable amb els heretges, els infidels, i altres infidels. Segons la seva opinió, diverses religions abrahámicas de Satanàs, com l’àngel rebel ha caigut, el diable que tempta a les persones a cometre el pecat o el mal. Altres van veure el diable com el símbol que representa una crisi de confiança, l’individualisme, el lliure albir, la saviesa i la il luminació.

Quin és el diable? – Qui Mira Què Com Per què és on està el diable? | 2010 | 2017

Comments are closed.