sildenafil buy

Niagara Falls

Niagara Falls

Niagara Falls er enorme verdensberømte vandfald på Niagara-floden, skrævende den internationale grænse mellem den canadiske provins Ontario og den amerikanske stat New York. Vandfaldet er 17 miles (27 km) nord – nordvest for Buffalo, New York og 75 miles (121 km) syd – sydøst for Toronto, Ontario, mellem de to byer Niagara Falls, Ontario, og Niagara Falls, New York.

Niagara Falls består af to større dele adskilt af Goat Island. Horseshoe Falls aka canadiske Falls på den canadiske side og den amerikanske Falls på den amerikanske side. De mindre Bridal Veil Falls er også placeret på den amerikanske side, adskilt fra de største falder med Luna Island. Den internationale grænselinje oprindelig blev udarbejdet gennem Horseshoe Falls i 1819, men hvor grænsen går har længe været i en tvist som følge af naturlige erosion og byggeprojekter.

Amerikanske, Bridal Veil og Horseshoe Falls. Beliggenhed Niagara Falls
(Ontario, Canada og New York, U.S.A.)
Koordinater 43 ° 04’48 “N 79 ° 04’16″ W / 43,080 ° N 79,071 ° V / 43,080; 79,071 (Niagara Falls)
Type Cataract
Total højde 167 ft (52 m)
Antallet af dråber 3
Gennemsnitlige strømhastighed 64.750 cu ft / s (1.833 m3 / s)
Vandløb Niagara-floden

Niagara Falls er den mest kraftfulde vandfald i Nordamerika. Det blev dannet, da gletscherne trak sig tilbage i slutningen af ​​Wisconsin istid (den sidste istid), og vand fra det nydannede Store Søers skåret en sti gennem Niagara skrænt på vej til Atlanterhavet. Selvom det ikke er usædvanligt højt, er Niagara Falls meget bredt. Mere end 6 millioner kubikfod (168 tusind m3) af vand falder over toppen linje, hvor hvert minut i højt flow, og næsten 4 millioner kubikfod (110 tusind m3) i gennemsnit.

Niagara Falls er kendt for både deres skønhed og som en værdifuld kilde til vandkraft. Håndtering af balancen mellem rekreative, kommercielle og industrielle anvendelser er en udfordring for vogtere af vandfald siden det 19. århundrede.

Niagara Falls er opdelt i Horseshoe Falls og American Falls. Horseshoe Falls falde omkring 173 fod (53 m), og højden af ​​den amerikanske Falls varierer mellem 70-100 fod (21-30 m) på grund af tilstedeværelsen af ​​gigantiske klippestykker på sin base. De større Horseshoe Falls er omkring 2.600 fod (790 m) bred, mens American Falls er 1.060 fod (320 m).

Mængden af ​​vand nærmer sig falder under peak flow sæson undertiden kan være så meget som 202 tusind kubikfod (5.700 m3) pr sekund. Da strømmen er en direkte funktion af Lake Erie vandet elevation, det typisk topper i slutningen af ​​foråret eller først på sommeren. I løbet af sommermånederne, faktisk 100.000 kubikfod (2.800 m3) pr sekund af vand krydser falder, omkring 90% af disse går over Horseshoe Falls, mens restbeløbet er omdirigeret til vandkraft anlæg. Dette opnås ved at anvende en dæmning med bevægelige porte opstrøms fra Horseshoe Falls. Den falder flow er yderligere halveret om natten, og i den lave turistsæsonen om vinteren, er fortsat en flad 50.000 kubikfod (1.400 m3) pr sekund. Vand viderestilling er reguleret af 1950 Niagara-traktaten og administreres af Den Internationale Niagara Board of Control (IJC).

Geologi
De funktioner, der blev Niagara Falls blev skabt af Wisconsin istid omkring 10.000 år siden. De samme kræfter skabte også de nordamerikanske Great Lakes og Niagara-floden. Alle var gravet af en kontinental indlandsis, der kørte gennem området, uddybe nogle floden kanaler til at danne søer, og inddæmning andre med snavs. Forskere mener, at der er en gammel dal, begravet af glaciale drift, på den omtrentlige placering af de nuværende Welland Canal.

Når isen smeltede, den øverste Store Søers tømmes i Niagara-floden, som fulgte omstruktureret topografi over Niagara skrænt. Med tiden, skæres floden en kløft gennem den nordlige del vender klinten. På grund af samspillet af tre store klippeformationer, gjorde den stenede sengen ikke udhule jævnt. Den øverste klippeformation var sammensat af erosion resistente kalksten og Lockport dolostone. Det hårde lag af sten eroderede langsommere end det underliggende materiale.

Om 10900 år siden, var Niagara Falls ligger mellem nutiden Queenston, Ontario, og Lewiston, New York, men udhuling af deres crest har forårsaget vandfald at trække sig tilbage omkring 6,8 miles (10,9 km) sydpå. Horseshoe Falls, som er cirka 2.600 fod (790 m) bred, har også ændret deres form gennem processen med erosion udvikler sig fra en lille bue, at en hestesko bøje, til i dag gigantiske omvendt V. Bare opstrøms fra falder ‘nuværende placering, Ged Island opdeler løbet af Niagara-floden, hvilket resulterer i adskillelsen af ​​den canadiske Horseshoe Falls mod vest fra den amerikanske og Bridal Veil Falls mod øst. Engineering har aftaget erosion og recession.

I løbet af det 18. århundrede, blev turisme populær, og i midten århundrede, var det områdets vigtigste industri. Efter den amerikanske borgerkrig, som blev offentliggjort i New York Central Railroad Niagara Falls som et fokus på glæde og bryllupsrejse besøg. De første stål buegang bro nær falder stod færdig i 1897. Dag kendes som Den Whirlpool Rapids Bridge, det bærer køretøjer, tog og fodgængere gennem canadiske Told Border Control “og USA lige under falder.

I 1941 Niagara Falls Bridge Kommissionen afsluttet den tredje nuværende passage i umiddelbar nærhed af Niagara Falls med Rainbow Bridge, der transporterer både gående og kørende trafik mellem de to lande og canadiske og amerikanske toldmyndigheder for hvert land.

Efter Første Verdenskrig, boomede turisme igen som biler foretaget komme til den falder meget lettere. Historien om Niagara Falls i det 20. århundrede er i vid udstrækning, at i bestræbelserne på at udnytte energien i falder for vandkraft, og at styre udviklingen på begge sider, der truer områdets naturlige skønhed.

Indtil slutningen af ​​det 20. århundrede den nordøstlige ende af Horseshoe Falls var i USA. Det flød omkring Terrapin Rocks, som engang var forbundet med Ged Island med en række broer. I 1955 området mellem klipperne og Ged Island blev besat i, at skabe Terrapin Point. I begyndelsen af ​​1980′erne i USA Army Corps of Engineers udfyldt mere jord og byggede ulovlig dæmninger og vægge for at tvinge vandet væk fra Terrapin Point. I alt 400 fod (120 m) Horseshoe Falls blev elimineret.

Skibe kan omgå Niagara Falls ved hjælp af Welland Canal. I midten af ​​1950′erne kanalen blev forbedret og integreret i Saint Lawrence Seaway. Seaway ledes vand trafik fra nærliggende Buffalo og førte til lukningen af ​​Buffalo’s stål og kornmøller.

Byerne Niagara Falls, Ontario, Canada og Niagara Falls, New York, USA er forbundet med tre broer. Rainbow Bridge, blot ned ad floden fra falder, giver nærmest udsigt til vandfaldene og er åben for ikke-kommercielle biltrafikken og fodgængere. Whirlpool Rapids Bridge er en mile (1,6 km) ned fra Rainbow broen og den ældste bro over Niagara-floden. Den nyeste bro, Lewiston Queenston Bridge, ligger i nærheden af ​​skrænt. Nærliggende Niagara Falls International Airport og Buffalo Niagara International Airport blev opkaldt efter vandfaldet, som var Niagara University.

Præserveringsindsatsen

I 1870′erne havde turister begrænset adgang til Niagara Falls og ofte måtte betale for en simpel glimt. Industrialisering truede med at skære op Ged Island i et forsøg på at udvide kommerciel udvikling. Andre industrielle indgreb og manglende aktindsigt har ført til en bevarelse af bevægelse i USA er kendt som Free Niagara.

Preservationists indsats blev belønnet i 1885, da Niagara Reservation blev New Yorks første State Park. New York State begyndte at købe jord fra udviklere, i chartret om Niagara Reservation State Park. I samme år etablerede provinsen Ontario dronningen Victoria Niagara Falls Park til samme formål. På den canadiske side, regulerer Niagara Parks Kommissionen arealanvendelse langs hele løbet af Niagara-floden, fra Lake Erie til Lake Ontario.

Niagara Falls Turistattraktioner

Peak antal besøgende finder sted i sommeren, når Niagara Falls er både en dag-og aftentimerne attraktion. Fra den canadiske side, oplyser projektører begge sider af faldet i flere timer efter mørkets frembrud (indtil midnat). Antallet af besøgende var i 2007 forventes at udgøre 20 millioner og i 2009 var den årlige sats forventes at komme op 28 millioner turister om året. Den ældste og mest kendte turistattraktion i Niagara Falls er Maid of the Mist krydstogtskibe, der opererer fra båden dokker på begge sider af faldet.

Fra amerikansk side, kan American Falls ses fra gangarealer langs Prospect Point Park, som også byder på Prospect Point Park observationstårn og en båd dock til Maid of the Mist. Ged Island tilbyder flere udsigt til vandfaldene og er tilgængelig til fods og biltrafikken ved broen over American Falls. Fra Goat Island, er Cave of the Winds tilgængelig med elevator og fører vandrere til et punkt under Bridal Veil Falls. Også på Ged Island er de tre Søstre Øer, Power Portal, hvor en kæmpe statue af Nikola Tesla kan ses, og en vandresti, som giver udsigt over strømfald, Niagara-floden, kløften, og alle falder. De fleste af disse attraktioner ligger inden for Niagara Falls State Park.

Niagara Scenic Trolley tilbyder guidede ture langs American Falls og omkring Goat Island. Panoramaudsigt og luftfotos udsigt til vandfaldene kan også ses fra Flight of Angels helium ballon tur, eller med helikopter. Niagara Gorge Discovery Center viser de naturlige og de lokale af Niagara Falls og Niagara Gorge. Seneca Niagara Casino og luksuriøse hotel blev åbnet i Niagara Falls, New York, som Seneca indianerstamme. De turbulente Cave of the Winds skaber betingelser, der svarer til en orkan. Niagara Falls State Park opretholder et akvarium. Niagara Center med antenne udsigt fra øverste etage. Trolley tilbydes i hele Niagara Falls State Park.

På den canadiske side, har Queen Victoria Park velplejede haver, platforme med storslået udsigt over både de amerikanske og Horseshoe Falls, og underjordiske gangstier der fører ind observation rum, der giver illusionen af ​​at være i det faldende vand. Observation dæk af den nærliggende Skylon Tower tilbyder den højeste overhead udsigt til vandfaldene, og i den modsatte retning giver udsigt så langt som fjern Toronto. Sammen med Minolta Tower (tidligere Seagrams Tower, i øjeblikket Konica Minolta Tower), er det en af ​​de to tårne ​​i Canada med en udsigt over falder.

Langs Niagara-floden, løber Niagara-floden Recreational Trail de 35 miles (56 km) fra Fort Erie til Fort George, og indeholder mange historiske steder fra krigen i 1812.

Whirlpool Aero Car, bygget i 1916, er en svævebane, der tager passagerer over spabadet på den canadiske side. The Journey Bag Falls tilgængelige ved elevatorer fra gadeplan indgangen består af en observation platform og serier af tunneler nær bunden af ​​Horseshoe Falls på den canadiske side.

Der er to kasinoer på den canadiske side af Niagara Falls, Niagara Fallsview Casino Resort and Casino Niagara. Førstnævnte er beliggende i Fallsview Tourist Area, sammen med mange af områdets hoteller, mens sidstnævnte er støder op til Clifton Hill, om Falls Avenue, en stor turist promenade.

Leave a Reply

(required)

(required)


Maid of the Mist

Tweet Maid of the Mist Niagara Falls , NY Maid of the Mist The Maid of the Mist is...

Niagara Falls, Ontario

Tweet Rainbow Bridge Looking Toward Niagara Falls, Ontario, Canada Skyline of Niagara Falls, Canada, from Niagara Falls State Park...

Bridal Veil Falls ( Niagara Falls )

Tweet Bridal Veil Falls ( Niagara Falls ) The Bridal Veil Falls is the smallest of the three waterfalls...

Niagara Falls Aquarium

Tweet To watch this video on YouTube please click >>>Harbor Seals at Niagara Falls New York Aquarium Niagara Falls...

Map 720 Park Place,Niagara Falls, NY USA

Tweet Zillow Park Place neighborhood price map clickable> http://www.zillow.com/homes/720-Park-Place,Niagara-Falls,NY_rb/ Map 720 Park Place,Niagara Falls, NY USA Map 720 Park...

Rainbow Bridge to Canada

Tweet Rainbow Bridge Niagara Falls , NY Rainbow Bridge Looking Toward Niagara Falls, Ontario, Canada Rainbow Bridge Niagara Falls...

Niagara Gorge Discovery Center

Tweet Niagara Gorge Discovery Center Niagara Falls New York Niagara Gorge Discovery Center Looking Toward Niagara Falls Ontario Canada...

Seneca Niagara Casino

Tweet Seneca Niagara Casino Niagara Falls New York Seneca Niagara Casino Hotel Niagara Falls New York Seneca Niagara Casino...

Niagara Falls 2011 Travel Guides for both the New York and Ontario, Canada Sides – by Optiqal Books and Darian West ( Kindle Edition )

Tweet Niagara Falls 2011 Travel Guides for both the New York and Ontario, Canada Sides – by Optiqal Books...

GreatViews of Niagara Falls , NY

Tweet GreatViews of Niagara Falls View Details Synopsis: “GreatViews of Niagara Falls” features twenty stunning scenes of both the...

Niagara Falls With the Niagara Parks, Clifton Hill, and Other Area Attractions – by Dirk Vanderwilt ( Paperback )

Tweet Niagara Falls: With the Niagara Parks, Clifton Hill, and Other Area Attractions ( Tourist Town Guides ) –...

Frommer’s Niagara Region – Barbara Ramsay Orr ( Paperback )

Tweet Frommer’s Niagara Region – by Barbara Ramsay Orr ( Paperback ) List Price: $17.99 Price: $12.23 & eligible...

Princess Diana and the Princes visit to Niagara Falls

Tweet Princess Diana and Prince William and Prince Harry on Maid of Mist IV Oct 1991 Princess Diana and...

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.